Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska malpa

do tych co maja rozmiar albo znaja kogos kto nosci rozmiar 56

Polecane posty

Gość ciekawska malpa

siemka! poznalam chlopaka i zaprosil mnie do swojego domu, mieszka z rodzicami,ktorych jeszcze nie widzialam. ale w lazience lezaly na wannie jego mamy spodnie takie ogromne i na metce...56!!! ja sie zastanawiam ile ona moze wazyc :/ spodnie byly strasznie szerokie i tak sie zastanawialm ze ona chyba miala ogromna nadwage :/

Gość przy 160 cm i 113 kg
nosilam rozmiar 48 więc nie wiem ile trzeba wazyć żeby nosić 56

Gość co do rozmiaru
hmmm... nie wiem, nie jestem szczupła (niestety :() i też mam 160 cm wzrostu, nosze rozmiar 44(bluzki) i ważę 69 kg (wiem dużo) ale niby 2 numery dzielą mnie o przeszło 40 kg? teraz mam bluzkę z HM rozmiar 44, a dajmy na to ty 48? nie rozumiem tych rozmiarówek :O

Gość no ja tez nie wiem ale
nosiłam wtedy 48 to była moja najwieksza waga w zyciu. Tylko ja mam tak ze waze więcej niż na to wyglądam bo teraz waże 58 kg a nosze rozmiar s czasem xs. Jak miałam 69 to nosilam L czyli 40. Może masz duży biust albo coś? 44 przy tym wzroście i wadze to dla mnie dziwne i niewyobrażalne. A H&M ma jeszcze zawyżoną rozmiarówkę. Ich ubrania są dużo większe niż np Zara. w H&M kupuje XS teraz a w zarze czasem się nawet w S nie wciskam więc moim zdaniem chyba coś źle pomieżyłaś

Co do rozmiaru jak ja ważyłam 69 przy 165cm nosiłam rozmiar 38-40:). Teraz przy 94kg noszę 44. Do autorki - co z tego jak wygląda jego mama?

Gość dlaczego /////////cię
to interesuje? Jest to bardzo otyła osoba mająca dużo ponad 120 kg w przypadku osoby co ma np. 160cm wzrostu.Moja mama nosi właśnie taki rozmiar.

Gość kjjabgavgv
kiedys ja zobaczysz albo zapytaj chlopaka