Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesccafe

Dostalam Prace Wzamian Za Seks

Polecane posty

Gość nesccafe

Wiem wiem.. To niemoralne.. Ale co ja miałam zrobić? Od dwóch lat szukam pracy, mnóstwo rozmów kwalifikacyjnych i nic.. Studia wyzsze ukończone a nawet na kase cięzko się załapać.. Trafiła się "okazja", delikatnym podtekstem na rozmowie dowiedziałam się ze za seks mam gwarancję posady.. Praca średnia, płaca też taka sobie.. Ale zawsze jakaś to praca jest.. Szef - Modelem nie jest, jednak do brzydkich nie nalezy.. Pomimo tego staram się teraz go unikać jak tylko mogę.. Głupio mi przed nim.. Pracują ze mną jeszcze dwie dziewczyny.. zastanawia mnie czy również musiały się poświecić wzamian za stanowisko.. Miał może ktoś z was podobne przezycia? Jak radziliście sobie z relacjami z szefem ?

Gość ta na kase ciezko sie dostac:D
chcialas to sie puscilas. niee ty pierwsza i jedyna, ale teraz sie glupio nie tlumacz, bo nikt ci nie uwierzy...

Gość nesccafe
Oczywiście ze na kase ciezko się dostać.. Miasto 15 tys mieszkanców , z czego około 2-3 tys bezrobotnych, tesco i biedronka gdzie raz na pół roku szukaja jednej osoby.. Uważasz ze łatwo się dostać na takie stanowisko?

Gość singielka_baletnica
szkoda tylko , ze mało zarabiasz :(

Gość nesccafe
1700zł netto - Wystarczająco by przezyc, mało by zyć z przyjemnościami..

tak bardzo latwo sie dostac na kase. ciagle brakuje kasjerek. a jak mieszkasz w pipidowku, to zawsze moglas wyjechac.

Gość nesccafe
Dokąd ? Do warszawy - pipidówka wiekszego? Gdzie musiała bym słuchać mądrości i hamstwa ludzi Twojego pokroju ?:] Dziekuje..

Gość Lsldldl
Czyli twój honor sprzedałaś za 1700?

Gość nie sprzedawaj
godnosci!! dwa lata dalas rade to jeszcze bys przezyla i w koncu znalazla cos. Swoja droga to przestepstwo mozesz wytoczyc sprawe i zgarnac odszkodowanie:-D

Przykre, że dla tak małych pieniędzy musiałaś wypinać się jakimuś frajerowi.

puscilas sie bo chcialas, nie z koniecznosci. dobitnie to widac:) nie przejmuj sie- bylo minelo:) sa gorsze rzeczy na swiecie

larrisa, ona wcale nie musiala. nikt jej nie zgwalcil.:) dokonala wyboru. jest dorosa i odpowiedzialna za swoje decyzje:)

Gość nesccafe
Czekać dwa , trzy lata - A nóz coś sie uda znaleść.. A jak nie to poczekać kolejne lata.. No trudno , stało się.. mam pracę, Nie był to napewno też seks typu - Wyrucham i odwal się.

Gość wiem wiem :(
moze i mialas przy tym jakas przyjemnosc :)

Gość ładna niemoralna
nie ogarniam, to musi być prowo x ja rozumiem, że kogoś kusi kasa za seks, ale jak już się sprzedawać, to przynajmniej za konkretną kasę, a nie za jakiś ochłap, no dziewczyno sponsora poszukaj i będziesz przynajmniej miała konkretną kasę a tak ani kasy, ani przyjemności ani honoru, z takim małoanalitycznym umysłem może Ci być ciężko w życiu :P

Gość młoda młodsza księg
przestańcie się mądrzyć. Ona nikogo oprócz siebie tym nie skrzywdziła. Ja mieszkam w Warszawie i mimo teoretycznie dobrego zawodu mam pod górkę. Nie mam znajomości, miałam przerwę na rynku pracy w zawodzie i tez wiem, że nie jest łatwo

Gość młoda młodsza księg
tyle, że mi takie rozwiązanie nie przychodzi do głowy... szkoda tylko, że potem taki zdemoralizowany szef uczy się, że tak można i sobie używa. Współczuję...a fu

Gość ja tam zwykly jestem polcham
"ładna niemoralna nie ogarniam, to musi być prowo x ja rozumiem, że kogoś kusi kasa za seks, ale jak już się sprzedawać, to przynajmniej za konkretną kasę, a nie za jakiś ochłap, no dziewczyno sponsora poszukaj i będziesz przynajmniej miała konkretną kasę a tak ani kasy, ani przyjemności ani honoru, z takim małoanalitycznym umysłem może Ci być ciężko w życiu ?" ..........nooo,dobre rady udzielasz .Wiesz jak sie mowi na takie jak ty?Nie chce przekroczy uprawnien polchama wiec powiem ci krotko-cyniczna dziwka jestes i tyle.Pamietaj ze kazdy czyn kazdego z nas ma wplyw na innych.

Gość iłan
nesccafe dobrze zrobiłaś seksik ci nie zaszkodził i praca się znalazła i tak sie bzykasz za darmo czy za prace co za różnica nie miej wyzutow czasami i się wcale głupio nie czyj jemu powinno być głupio a

tak w sumie to polaczylas przyjemne z pozytecznym.... ja tam nic przeciw nie mam a to posowanko to jednorazowo czy staly uklad ?

Gość Heniu
Ludziom zależy na pracy, zwłaszcza młodym. Trzeba było już dawno wyjechać z tej dziury, to żadne miasto tylko patologia zwykła. Wyobrażam sobie, co ludzie gadają za plecami o takich młodych co dostały pracę tu i ówdzie... a 1700 to dużo jak na wiochę, zazwyczaj dostaje się w okolicach 1000. Pracowałem już w takich miejscach i dla wszystkich było oczywiste, że jak młoda dziewczyna nie była z rodziny/polecenia to dała d...y szefowi. Ciesz się, że nie przeleciał kilka razy a roboty nie dał - bo i takich nie brak.

Gość gość
Szukam kogoś na seks telefon. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje fotki są tutaj:http://sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.

Gość ptaszeg
ja chętnie się oddam za pracę, przystojny 35 latek, ktoś cos?

Gość gość
jak można się oddać za pracę, dla mnie to poniżenie gorzej prostytutki bo ona chociaż więcej zarobiła za ten pierwszy raz niż ty przez cały dzień, a prace byś zapewne znalazła nie jedną tylko trzeba umieć szukać, ja prowadzę firmę brukarską kobiet nie mam w niej, ale jak patrze że takie dziewczyny oddają się za parę groszy to szkoda mi się ich robi, psychika zepsuta do końca życia, a satysfakcji z niego też nie ma za te pieniądze, mam nadzieje że nie masz partnera bo to by był cios w plecy