Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna mamuska

gdzie mogę kupić dobre mięso z królika, indyka i inne dla alergika?

Polecane posty

Gość gość
To ja czekam na info od Ciebie jak już zamówisz i dostaniesz mięso, to napisz proszę wtedy co wybrałaś :)

Gość gość
OK zamówiłam, napiszę jak dostanę, pewnie jakoś 2-3 dni muszę spokojnie poczekać :)

Gość gość
No jasne :-) to ja czekam na info od Ciebie jak zamówienie dotrze :)

Gość gość
Hej! dostałam paczuszkę z rana, na dniach napiszę dokładniej co zamówiłam i jak już przygotuję to też dam znać :)

Gość gość
Super :) całkiem szybko dotarła, to napisz proszę co zamówiłaś :)

Gość gość
Cześć :-) no więc jedzenie z befsztyka już zniknęło i mogę powiedzieć że jestem zadowolona z zakupów, przede wszystkim drób z eko hodowli - gęś owsiana oraz indyk, bardzo dobre mięso, całej rodzince smakowało no i dziecku mogłam podać :)

Gość gość
hej dziękuję Ci bardzo za info :) w takim razie ja też spróbuję w befsztyku gęsi i indyka, u nas w domu akurat indyk w każdej postaci jest uwielbiany ;)

Gość gość
Befszyt.pl - wszędzie macie taką samą strategi rekalmowania się. Nie stać Was na dobrą szeptankę? Żal;p

Gość gość
mięso z królika ma dużo żelaza jak na białe mięso, my kupujemy od chłopa na wsi

Gość gość
królik od znajomego wujka,przepiórki i indyka od znajomego mamy :)

Gość gość
jesli chodzi o zdrowe wędliny to polecam Wam sklep KURA CZY KROWA na warszawskiej Woli...wędliny tradycyjne no i do tego pakowane w papier a nie torebki foliowe. z tego co wiem mozna u nich zamówić królika i wiejski drób...

Gość gość
gość Befszyt.pl - wszędzie macie taką samą strategi rekalmowania się. Nie stać Was na dobrą szeptankę? Żal;p Zgadzam się z Tobą:D Jaki by nie był wątek o mięsie wszędzie ten sam dialog. Żenada:D

Gość hodowca amator
witam, Prowadzę amatorską hodowle królików. Mam do sprzedania świeże, królicze tuszki z młodych królików. Zabite i schłodzone na kilka godzin przed sprzedażą. Króliki są karmione mleczem, koniczyną owsem, sianem i warzywami z własnego ogródka. Odbiór na terenie Warszawy (Mokotowa). cena 25 zł/ kg, kontakt: piotr_grudzien@o2.pl

Gość ewelisz
dzięki

Gość karinooka
fajny adres

Gość ewelisz
Ja ostatnio świeży drób zamawiałam w internetowym sklepie frisco i naprawdę mogę polecić bo mięsko dotarło bardzo szybko i było świetnej jakości

Gość tuszki krolicze
Witam, Posiadam przydomową hodowle królików niedaleko Torunia. Prowadzę sprzedaż tuszek króliczych, zawsze świeże, króliki ubijam na zamówienie, zawsze młode około 3 miesięcy, o czym będzie można się przekonać. Odbiór w Toruniu w umówionym miejscu. Zainteresowanych proszę o kontakt: tuszkikrolicze@wp.pl lub 695 278 636

Gość gość
a jak daleko masz do http://www.kiszeczka.pl/ ? Zerknij sobie. Oni maja mieso z eko hodowli i jest naprawde bardzo dobre. Ja tylko od nich kupuje

Gość gość
Posiadam przydomową hodowle królików w okolicy Trójmiasta (Stężyca), można u mnie zamówić mięso królicze - świeże w formie tuszek lub poćwiartowane, mogę dowieść. tel 690 909 900.

Gość gość
Od kiszeczki to i ja polecam. Cienkie, chude mięso bez żadnej chemii.

Gość gość
Posiadam tuszki królicze z z młodych królików i własnej hodowli natura;nie karmionych na sprzedaż możliwość dostawy po wczesniejszym kontakcie damian3.15@o2.pl 784646541

Gość gość
Mam do sprzedania mięso z królików karmionych ekologiczna pasza, bez sztucznych dodatków i antybiotyków, tel 608110264

Gość artekkk
Jakiś czas temu zamawiałem kiełbasę internetowo przez stronę www.wedlinylutobrok.pl i się miło zaskoczyłem. Po pierwsze nie sądziłem, że takie rzeczy można w ogóle online zamawiać :) A można i to została tak zabezpieczona próżniowo, że dotarła świeża, w idealnym stanie, dodatkowo była jeszcze fajnie schłodzona przez zamrożoną butelkę. Kiełbaska drobiowa, robiona tradycyjnym sposobem, bez polepszaczy smaku, sztucznych aromatów, barwników i całego tego świństwa, które dodają duże firmy do swoich wyrobów.

Gość gość
Już się niejednokrotnie nacięłam na przetwarzane mięso w supermarkecie i od tamtego czasu wołowinę kupuję tylko w http://cezan-ubojnia.pl gdzie mam pewność że mięso jest rzeczywiście mięsem i nie zatruję swojej rodziny...