Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić, co robić???

którą pracę wybrać?

Polecane posty

dostałam propozycje pracy w starostwie powiatowym - skończyłam administrację, więc czego chcieć więcej ... ale zarobki 2200 brutto - jakieś 1600 na rękę - bez żadnych benefitów (dodatków do pensji) tylko pensja 13-nastka, no i praca 8 - 16/5 dni w tygodniu, święta wolne obecnie pracuję - jestem recepcjonistką w 5 gwiazdkowym hotelu, pensja 2500 na rękę, (jestem kierownikiem zmiany) praca piątek świątek i niedziela 3 zmianowa (całodobowa) oczywiście za godziny nocne dostaje dodatek w postaci 85% przerobionej nocki mam partycypację kosztów nauki języka 700 zł w ciągu pół roku partycypację kosztów okularów 60%, prywatną opiekę medyczną, karty multisport, ubezpieczenie na życie dla mnie i dla męża, jedzenie za free na stołówce pracowniczej i premię kwartalną 350 zł na rękę i wyjazdy i co mam zrobić zostać w obecnej pracy czy wiać na państwową robotę mąż robi mi pranie mózgu że mam iść na państwową i się nie odzywamy 4 dzień

?????

Gość herrr
z tego co wymieniłaś to same plusy ma hotel. a gdzie stres?

oczywiście stress i nerwy, czasem rozpacz to cheb powszedni w hotelu tylko chyba nie potrafię się odnaleźć w nudnej pracy za biurkiem niech się wali ale przynajmniej coś się dzieję

Gość kartuszka123456
ja bym wybrała hotel

Gość herrr
no ja też wolałabym pracę w której można się rozwijać, a taką szansę szybciej daje hotel niż praca za biurkiem

kiedyś szukałam pracę w urzędzie marszałkowskim, starostwie, sądzie, gminie i nic dostałam pracę w hotelu a teraz to starostwo - chyba nudna praca przy kawce tak mi się ona widzi a w hotelu poznam, wysłucham pośmieję się i ludzie, współpracownicy których lubię

Gość pytalska123
męzowi pewnie o to chodzi ze pantwowa robota jest bardziej pewna. A hotel moze zbankrutowac, pojsc z dymem, nie wiem cokolwiek, albo ciebie po prostu moga zwolnic bo im sie przestaniesz podobac. alez tego co piszesz wszystko przemawia na korzysc hotelu.

ja na |Twoim miejscu zostałabym w hotelu ;) na pewno jest to ciekawsze zajęcie niż siedzenie i pierdzenie w stołek

hotel nie zbankrutuje to duża międzynarodowa sieć trzyma się dobrze zostaje w hotelu