Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliona91

national express - dwa pytania

Polecane posty

Gość pauliona91

czy w autokarach national express sa toalety? czy jak kupię bilet w agencji a nie przez internet (np. w biurze podróży, wiem że mozna) to dostanę bilet "papierowy" i czy płaci sie prowizję?

Tak, sa tam toalety. Jesli kupisz bilet w biurze podrozy lub na glownej stacji autobusowej to dostaniesz normalny bilet a nie wydrukowana kartke papieru z potwierdzeniem kupna.

Gość pauliona91
dziękuję :) a prowizję jakąś pobieraja w biurach? czy taki bilet jest droższy niz kupiony przez internet?

Gość farba dulux do lazienek
Ja zawsze kupuje przez internet bo wygodniej i bilet drukuje sama. Z tego co slyszalam agent pobiera prowizje,ale moze ktos bedzie cos wiecej na ten temat wiedzial

Nie slyszalam nigdy o pobieraniu prowizji. Tyle samo placisz bookujac przez internet ile zaplacilabys w biurze podrozy lub na glownej stacji autobusowej. Ja wole jednak kupywac przez internet ale National Express od dawna nie jezdze, jezdzilam jakies 6 lat temu. Nie polecam.

Gość gustagusciki
Toalety sa ale zalezy na jaka "obsluge " trafisz.Moja mama jechala do mnie w maju zeszlego roku to zatrzymywali sie na stacjach i kazali isc na siku (platne zazwyczaj ) .Dopiero jak sie podniosl w autokarze raban to nagle sie okazalo ,ze toalety sa .

Gość brighton via london bridge
Mayor of London wrocila????? a to mi niespodzianka! to teraz czekam na jakies ciekawe tematy...

Gość ciekawe tematy.........
to ona zaklada nie pod tym nickiem :D

Przez internet koszt ok 6 z groszami + funt oplaty za bukowanie, razem jakies 14 z kawalkiem na mojej trasie. Od agenta na lotnisku ok 18/19 funtow. o toaletach nie wiem nic, jezdze na krotkich trasach. Pozdrawiam.

Gość gość
Witam. Mam pytanie czy moge wydrukowac bilet na stacji ? nie zdazyłem wydrukowac go domu i nie wiem czy jest mozliwosc wydrukowania go ponownie na stacji ?