Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk88JJ888gg66

kto ma 30 lat albo wiecej ???co osiagneliscie w zyciu???

Polecane posty

Gość kiki-friki
a facet uciekl bo po co komu chore dziecko a mieszkanie sprzedaje zeby leczyc malego ale zycie tylko sie zabic

Gość 1978-2013
34 lata.Były żołnierz nadterminowy i zawodowy (kilka misji zagranicznych) Duży (200 m2) dom na wsi pod miastem (kupiony do remontu) Obecnie dorabiam w ochronie i jako instruktor nauki jazdy bo dom to studnia bez dna i chcę go wykończyć luksusowo. Studiów nie mam i nie zamierzam robić bo to strata czasu i pieniędzy zresztą i tak już dużo osiągnąłem. W trakcie rozwodu.

ja mam mniej ale się wypowiem 22 lata, dom - jest studia- dopiero w planach rodzina - mam chłopaka, dzieci brak praca - na umowę o pracę na czas określony jest dobrze, ale brak mi zupełnie czasu na moje pasje, i chcę odwrócić swoje życie do góry nogami na przestrzeni 1-2 lat.. ;-)

Gość ndjkkdjkdjdks.s
NIE DAJCIE SOBIE WMOWIC , ZE JAK NIE MACIE MIESZKANIA, STUDIÓW TO JESTESCIE NIKIM, ŻYCIE NIE NA TYM POLEGA!!! MOZNA NIC NIE MIEC A BYC SZCZESLIWYM! A KTO OPIERA SWOJE SZCZESCIE TYLKO NA POSIADANIU -PIENIEDZY, MIESZKANIA, PRACY, MĘŻA, DZIECI TEN JEST FRAJEREM I ROBOTEM BEZ MOZGU, KTORY NIE ZYJE TAK NAPRAWDĘ , ROBI WSZYTKO POD DYKTANDO SPOLECZENSTWA.

Gość redlight night
hm

Gość trewrtyrewt
mieszkanie mialam ale sprzedalam, prace mam, zajebistego facera, dzieci nie chce, za maz nie chce, lubie zyc po swojemu i wala mnie takie glupie przekonania, osobiscie uwazam ze to porazka- kredyt, maz i dzieci przed 30 stka

Gość dobija mnie to !
33 lata , licencjat tylko ,jedno dziecko , męża pognałam w pizdu , brak mieszkania ,brak pracy , porażka

Gość Sylwia37latek
37 lat mieszkanie własne studia skończone syn 14 lat stała praca w Policji Mąż nieudany - niedługo składam pozew rozwodowy.

Gość Sylwia37latek
Wyżej do Zołnieża:zawsze marzyłam o facecie mundurowym.

Gość Sylwia37latek
37 lat własne mieszkanie syn 14 lat studia wyższe praca w Policji-niestety mało płatna maż nieudany- wkrótce pozew rozwodowy

Gość takasobiebaba
mąż ,dwójka zajebistych dzieciaków,dom -kredyt,działka pod miastem i kupa długów.wszyscy zdrowi a ja jestem szczęśliwa na maxa.kończe studia ze stałą pomocą męża.praca ta sama od 12 lat.2500 do ręki.

Gość weqweqweqw
tez mam dziecko niepelnosprawne, ma 10 lat, mam wrazenie ż e moje zycie nie istnieje, cały czas siedze w domu z pozytywów: mam tez jedno 14 letnie, zdrowe, czesc domu- w którym mieszkam skończyłam kiedyś studia, mało przydatny kierunek praca: nie pracuję od ponad 10 lat, zero szans zeby kiedykolwiek pracowac, nawet dorobic mi się nie udaje nic

Gość grommmie
34 brak stalej pracy- zlecenia ,kontrakty zagraniczne, ciagla walka, ale robie to co kocham brak faceta-potworna samotnosc mieszkam z rodzicami jak jestem w kraju mieszkanie moze kupie-mam nadzieje studia sa- teraz doktorat duzo podrozuje, ale czuje potrzebe zalozenia bazy- samodzielnej , i zeby moc dalej sie przemieszczac

Gość nic nie osiagnelam
29lat mieszkanie na kredyt 2 dzieci + maz nie pracuje od 7 lat wyksztalcenie srednie 1 samochod

Gość takasobiebaba
aha ,mam 38 lat ,synowie 18 i 6 lat.jeszcze pięć lat temu mielismy tylko siebie.co cię nie zabije to cię wzmocni.pozdrawiam.

Gość weqweqweqw
co do męża to się rozwiodłam, był beznadziejny

Gość grommmie
34 brak stalej pracy- zlecenia ,kontrakty zagraniczne, ciagla walka, ale robie to co kocham brak faceta-potworna samotnosc mieszkam z rodzicami jak jestem w kraju mieszkanie moze kupie-mam nadzieje studia sa- teraz doktorat duzo podrozuje, ale czuje potrzebe zalozenia bazy- samodzielnej , i zeby moc dalej sie przemieszczac

Gość ulalalusia
32 l studia licencjackie narzeczony dzieci: brak (z wyboru) podróżowanie po różnych krajach uczenie się różnych języków praca za granicą za dużo większą kasę mieszkanie: wynajmowane (wolę być mobilna)

Gość ulalalusia
32 l studia licencjackie narzeczony dzieci: brak (z wyboru) podróżowanie po różnych krajach uczenie się różnych języków praca za granicą za dużo większą kasę mieszkanie: wynajmowane (wolę być mobilna)

Gość Księżna ze Śląska
32 lata :) Po rozwodzie. Dzieci brak. Studia licencjackie, a teraz skończyłam 1,5 roczne studia podyplomowe :) Kierownik - pensja 2500 brutto. Mieszkanie własnościowe, urządzone, po remoncie :) Szczęśliwa :) Idę sobie zrobić kawę z olbrzymią pianką mleczną z ekspresu ciśnieniowego - kaprys ale kupiłam sobie, a kto mi zabroni? Męża pogoniłam :D:D:D Dzisiaj byłam na zakupach - 2 bluzki, marynarka, film w kinie, restauracja :) Brakuje tylko u boku kogoś normalnego :( i na poziomie. Znajdzie się ;)

Gość Księżna ze Śląska
32 lata :) Po rozwodzie. Dzieci brak. Studia licencjackie, a teraz skończyłam 1,5 roczne studia podyplomowe :) Kierownik - pensja 2500 brutto. Mieszkanie własnościowe, urządzone, po remoncie :) Szczęśliwa :) Idę sobie zrobić kawę z olbrzymią pianką mleczną z ekspresu ciśnieniowego - kaprys ale kupiłam sobie, a kto mi zabroni? Męża pogoniłam :D:D:D Dzisiaj byłam na zakupach - 2 bluzki, marynarka, film w kinie, restauracja :) Brakuje tylko u boku kogoś normalnego :( i na poziomie. Znajdzie się ;)

Gość elizzzkaaaa
19:28 [zgłoś do usunięcia] nic nie osiagnelam 29lat mieszkanie na kredyt 2 dzieci + maz nie pracuje od 7 lat wyksztalcenie srednie 1 samochod Masz męza dzieci do tego jesteś młoda! Znajdziesz prace i odzyskasz szacunek do siebie nie jest żle!!!!

Przykład kikki-friki pokazuje, że powodzenie w życiu a więc pozycja w społeczeństwie jest uzależniona od wielu czynników. To nie jest tak, jak myślą teoretycy różnych ideologii min. liberałowie, że wygrywają ci, którzy są inteligentni, pracowici a przegrywają lenie i ci, którzy nie dbają o pracę, klienta itp. Życie jest bardzo złożone a na prosperitę wpływ ma np. wychowanie, miejsce i czas urodzenia, zwykły pech lub szczęście w życiu np. odziedziczenie majątku.

Gość agata_______30
własny dom z dużą działką jest - kupiony za swoje i generalnie wyremontowany jak chciałam studia - są praca stała - jest mąż, dzieci - brak, jest chłopak

Gość agata_______30
własny dom z dużą działką jest - kupiony za swoje i generalnie wyremontowany jak chciałam studia - są praca stała - jest mąż, dzieci - brak, jest chłopak

Gość agata_______30

Gość gość
Ja mam 30 - męża od roku - własne mieszkanie - samochód - dziecko w drodze -skończone studia też mam

Gość gość
- mieszkania swojego nie mam, wynajmuje, w kredyty nie chce sie ladowac -jeden kierunek mam skonczony, teraz koncze drugi -pracę stałą mam - nie mam rodziny, ale narzeczonego

Gość gość
To pozornie tylko są osiagniecia, tak naprawdę tez ważne jest rzede wszystkim: jakie to są studia, jaka praca, jak układa się w malzenstwie itd.

Gość gość
- mam mieszkanie własnościowe, 60 m2, - skończyłam studia, obroniłam doktorat rok temu, - mam stała pracę, umowa na czas nieokreślony. Nie mam rodziny, dziec****artnera. Mam 30 lat.