Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk88JJ888gg66

kto ma 30 lat albo wiecej ???co osiagneliscie w zyciu???

Polecane posty

Gość gość
Bo np. jesli ktos ma prace ktorej nie lubi i do tego kiepsko w niej zarabia, albo malzenstwo jest nieudane lub udane z pozoru to wcale nie jest to jakis sukces. Czasem jakos jest wazniejsza od samego faktu posiadania czegos

Gość gość
Wg mnie za wiele tych powinnosci i kierowanie sie tym co inni od nas oczekuja. Wiadomo, ze wazny jest sukces osobisty i zawodowy, ale te wymagania w stylu,ze w tym i w tym wieku powinienes miec wlasne mieszkanie, meza, dwojke dzieci, powinienes jezdzic na wakacje tam i tam i kupowac takie, a nie inne ubrania sa smieszne bo bardziej liczy sie to co na prawde daje nam szczescie, a nie co inni od nas wymagaja

Gość gość
Według dzisiejszych standardów życiowych ,mając 31 lat , nie osiągnąłem nic . I tak szczerze to mam to w d u p i e .

Gość gość
30 lat - skonczone studia - mąż - własny samochód - praca stała Dzieci narazie brak

Gość gość
Ja nic nie osiagnelam. Mam 40 lat. Mam studia i w sumie 3 zawody. Ale studia sa zbedne. Mam stala prace. Ale nie potrzebuje stalej pracy, chce byc bogata. Zarabiam tylko 2500 netto i chce zmienic prace. Mam mieszkanie. Ale sama na nie nie zarobilam :( Dostalam je. Nie mam rodziny, meza, dzieci. Mam partnera. 11 lat mlodszego. Nie mam pojecia czy chce sie ze mna ozenic.

Gość gośćzzz
29 lat, kawaler w związku. Wlasne mieszkanie (odziedziczone) o wartosci okolo 200 tys zl, ktore generalnie wyremontowałem za swoje. Pół domu o wartosci okolo 400 tys zł (odziedziczone) Praca stała umowa na czas nieokreslony, brak szkoły wyższej, auto o wartosci 25 tys zl za swoje, kredyt na 5lata 86 tys do spłaty rata 1500 miesiac około, 40 tys zl na czarną godzine. I tyle by było tego co sie dorobiłem. Wychodzi na to, ze gdyby nie mieszkanie po rodzinie i kredyt w banku to niczego sie jeszcze nie dirobilem poza niewielką gotowką, mimo ze dysponuje gotowka okolo 70 tys zl w razie czego od reki i nieruchomosciami wartymi 600 tys :-) ale co by nie było to nie jest zle. Pracuje, zyje, kombinuje, na rybki sie jeździ, i ile moge mysle co by tu zrobic zeby wpadlo kasy ale zeby sie nienarobic za mocno. :-) leniwy jestem jezeli chodzi o fizyczną prace. Pozdro. Kazdy z moich znajomych ma to samo co ja albo gorzej.

- wyrok za pedofilię - problemy kardiologiczne po bad tripie - brak pracy, znajomych, pieniędzy - ogólnie g/ówno

2013.01.16 Kafe Poradnik Przykład kikki-friki pokazuje, że powodzenie w życiu a więc pozycja w społeczeństwie jest uzależniona od wielu czynników. To nie jest tak, jak myślą teoretycy różnych ideologii min. liberałowie, że wygrywają ci, którzy są inteligentni, pracowici a przegrywają lenie i ci, którzy nie dbają o pracę, klienta itp. Życie jest bardzo złożone a na prosperitę wpływ ma np. wychowanie, miejsce i czas urodzenia, zwykły pech lub szczęście w życiu np. odziedziczenie majątku. X doskonały komentarz

Gość gość
38 lat. Mąż , dwoje dzieci. Dom w piknej i spokojnej dzielnicy prawie na wykonczeniu. Oprocz tego nowe Mieszkanie 60 m, samochód. Ja mam stałą dobrze płatną pracę mąż działalność. Ktoś mógłby pomyśleć sielanka i życie jak z filmu. Odpowiem. To co widać - niekoniecznie tym właśnie jest.

ndjkkdjkdjdks.s 2013.01.16 nie dajcie sobie wmowic , ze jak nie macie mieszkania, studiów to jestescie nikim, życie nie na tym polega!!! mozna nic nie miec a byc szczesliwym! a kto opiera swoje szczescie tylko na posiadaniu -pieniedzy, mieszkania, pracy, męża, dzieci ten jest frajerem i robotem bez mozgu, ktory nie zyje tak naprawdę , robi wszytko pod dyktando spoleczenstwa. x też świetny post

Gość gość
Wdowa, lat 31, wykształcenie wyższe. Mam dom, 2 samochody, dlatego, że jeszcze nie zdążyłam sprzedać tego po mężu. Pracuję, nawet więcej niż powinnam. Mam jeszcze pełno różnego graciarstwa, które rzekomo uszczęśliwia człowieka oraz 2 psy i 2 koty. Stanu konta nie podam ani ile zarabiam, tajemnica :-)