Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooojjjjaaaaaaaa

czy pracowałybyście za 1400 zł?

Polecane posty

Gość oooojjjjaaaaaaaa

wiem, wiem, że to nie ten dział ale może któras się wypowie? pracuje za 1400 zł i to jeszcze bez umowy, niby mam jakas premie, ale one i tak nie wiele dają a w styczniu chyba nic nie bedzie. Jestem lojalnym pracownikiem (chyba aż za bardzo) daje sie wykorzystywać i co w zamian? 1400 zł. Tak się zastanawiam czy się wysilać, czy szukać nowej pracy? wiem, że jest ciężko z pracą a nawet bardzo.Ale wydaje mi się, że za tyle kasy, to znalazłabym pracę i nie musiała się tyle wysilać.

Gość temat nie na temat
ja pracowałam za 1400 brutto nie było innej pracy ale w między czasie szukałam innej, i nigdy bym się nie zgodziła pracować bez umowy...

Gość jest tu temat o pracy i
zarobkach bylo dosyc burzliwie poszukaj topiku i poczytaj sobie wypowiedzi a moze temat sie odswiezy jak zaczniesz

Gość xdsqwSQ
ja pracuje za 700zł i jakoś musze żyć!

Gość pozdro ww
nie

Gość oooojjjjaaaaaaaa
dodam jeszcze, ze nie muszę pracować, tylko chce bo juz wariowałam w domu, lubie ta pracę, ale świadomość tego ile dostanę na koniec miesiąca mnie dobija i jeszcze wieczne pretensje.

Ja jak poszłam do pracy od razu po studiach to dostawałam 1400zł na rękę, ale nie mieliśmy dzieci i mieszkanie też mieliśmy zapewnione. No i co jakiś czas stopniowo dostawałam więcej. Po ok. 3 latach (już nie pamiętam dokładnie) dostawałam już 2100zł na rękę i na tym się skończyło, bo odpuściłam sobie karierę i "zajęłam się" posiadaniem dzieci. :)) Tak więc wszystko zależy od tego czy będziesz dostawać podwyżki czy może to jedyna stawka na tym stanowisku bez możliwości awansu.

aaa... no skoro pracować nie musisz i traktujesz to tylko jako odskocznie od codzienności, to ja na twoim miejscu poszukałabym czegoś co sprawiałoby ci przyjemność a nie poczucie że ciągle ktoś ma do ciebie o coś w pracy pretensje. Ja tak sama zamierzam kiedyś w dalekiej przyszłości jak już odchowam dzieci. :)

Gość ja pracuje za tyle
mam 1400 ma reke na 3/4 etatu. Jestem zadowolona bo godze obowiazki domowe z awodowymi

Gość zonaKraka
Jakbym potrzebowała pieniędzy to oczywiście że bym pracowała. Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś szukała innej, lepszej, z umową i świetnymi zarobkami.

ja pracuję za 1320 :o Trzymają mnie godziny pracy, odległość... O 7 wychodzę z domu, kilka minut po trzeciej jestem w domu Śmieję się,że nawet po liceum, prawie 20 lat temu zarabiałam więcej... Ale na razie mam inne priorytety, a praca jest państwowa, więc wolne weekendy święta, grusza, bony na święta, pożyczka nieoprocentowana ;'P I mogę awansować (tylko raczej nie ma po co bo poza zakresem obowiązków nic się nie zmieni :D)

Gość oooojjjjaaaaaaaa
sama praca sprawia mi przyjemność, ale świadomość kasy już mniej. a oczekiwania ode mnie jakby nie wiadomo ile mi płaciła.

Ja pracuję za 1300 i żyć trzeba..Z pracą ciężko jest, można pracować tu i szukać czegoś innego między czasie. Sama mam zamiar tak zrobić jak nic się nie ruszy,ale może jednak ;>