Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

POwróżę.

Polecane posty

O proszę bardzo i tera widzę wszystko. Czyli opcja jest taka, żeby zobaczyć poprzedni swój wpis, trzeba napisać kolejny, ażeby zobaczyć kolejny, trza napisać jeszcze następny i tak do rana.

Tera je, trza dwa razy raz po raz, osiem razy jeszcze raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz.

Gość kristofanos
15.07.1977 pisz co chcesz:)

Gość Hello Ello
Czy dożyję piątku? 11.09.89

Gość Hello Ello
;(

nie dożyjecie, koniec waszego egzekwowania. Zostane tylko ja i moja fortuna.

Nie beceć mi tutej, kontaktowałam się z inną planetą. Nie mogłam wam odpisywać, nie jestem wszech stronnie uzdolniona jakby się niektórym mogło wydawać ciule niemyte.

Fieodora, jesteś kobietą o lekkich obyczajach, lubisz być oblegana przez chłopów, do łóżka wskakujesz na pierwszej randce i każdemu mówisz, że pierwszy raz Ci się tak zdarzyło, a tak naprawde dla Ciebie to codzienność. Nigdy nie zwiążesz sie na stałe, gdyż masz bardzo upierdliwy charakter, wkurzasz do czerwoności i najchętniej każdy by ci obil ryjek kijem bejsbolowym od gry w kosza. W poprzednim wcieleniu byłaś mitomanką, puszczałaś się z każdym i przy każdej okazji, nie bacząc na wiek i wygląd. TWoi rodzice się Ciebie wstydzą dlatego nie chodzą z tobą na zakupy, a do znajomych mówią, że zaginęłaś jak wyszłaś kiedyś do lasu na grzyby. Jesteś skazana na bidę z nędzą, nic w życiu nie osiągniesz, jedyne co będziesz miała to debet na koncie, dziurawe spodnie na dupie i grzybicę pochwy.

haha, dobre to bylo, nie zatkalo, ksiązke se poczytuje. a tak sie składa że pyskuje, ja pyskujaca dziewicaa

haha, dobre to bylo, nie zatkalo, ksiązke se poczytuje. a tak sie składa że pyskuje, ja pyskujaca dziewicaa

dziewica... ta chyba jak śpisz, albo i to nie. Moja kula pokazuje co innego. A teraz ja żegnam was wszystkich bo srać mi się chce i oczy same się zamykają, jak drzwi ruchome, we w te i we w te. DObranoc