Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

POwróżę.

Polecane posty

Witam, tak się nudzę, że chyba Wam powróżę knury. Ale ostrzegam, że to na waszą odpowiedzialność, gdyż pojadę dziś po bandzie. Będzie bez litości, hartkorowo i niemiło. Każdy kto chce zostać poniżony niech się zgłosi. Czekam, liczę do trzech.

Gość kieragodzina
No HARTKOROWO piszesz

To chcesz czy nie chcesz? Bo czas odliczania mija. Szybka decyzja albo wóz, albo ciągnik.

Gość zmeczona kolezanka
jaki będzie mój jutrzejszy dzień? ;D

Szalg mnie trafia jak korzystam z tego fora. Wysyłam wypowieć i ciemność widzę, tzn. nic nie widzę. A dupa od czekania boli.

Gość takmizletakmiszaro
mi juz nic nie pomoze, jedz :(

Gość kubersons
24 lipca 86 Czekam na wróżbe ze strachem w oczach Jaką przyszłość zgotowal mi los ?

Koleżanko umęczona jak dziki koń po westernie, jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie taki jak dla Pana Tadeusza Jagienka. A w dupie z tym, nie idzie mi dziś. Zacznę od nowa. Będziesz miała gówniany dzień, przesrany jak przy biegunce. Z kibla nie zejdziesz.

Gość zuuummm
dszoana to dawaj mnie....kaska 13.may 1999

Gość Wróży zdołano
Kiedy bedziemy mieli dziecko?

Gość kubersons
Siedzę pod koldra, przygotowany na najgorsze.

Gość do wiedżmy
czy wiesz wiedżmo ze łamiesz 1 przykazanie wróżenie jest zabronione i te osoby które korzystaja z wróżek zostana ukarane za łamanie 1 przykazania ich zycie stanie sie koszmarem jak kiedys sie tak stanie to i zadadza sobie pytanie dlaczego ? to własnie dlatego ze poszły do wróżki amen

Szary smutasie, a co ci tak, źle? przeciez gorzej być nei może, więc głowa do gury i do przodu, widzę przed Tobą świetlistą przyszłość, przy kikucie w gardle rośnie ci dwunasty ząb, a to oznaka nędzy i biedy. W ciągu dwóch najbliższych tygodni poznasz chłopaka, któremu będzie brakowało uzębienia, dokładnie 1, 2, 3, 4 i całej reszty. Jego ojciec, jako sąsiad Szopena ogłuch w dzieciństwie i nie widzi na lewe oko, Ty będziesz jego przewodnikiem. We pracy same niespodzianki, jutro koledzy podstawią ci deski pod nogi i doniosą na Ciebie do guru firmy. W łóżku zachowujesz sie jak oślica, chłop cię pcha w kakało a ty uparcie chcesz obejrzeć dobranockę. w zdrowiu jako tako.

Gość do wiedżmy i korzystajachyk
wróżenie to łamanie 1 przykazania zostanie ukarane wiedzmy

Panny jezusowe, maryje itp. proszę o wyjście z tego forum, tak samo jak nie wierzę w te wróżby tak też nie wierzę w twoje przykazania. Amen księdzu pedofilku. Ps. Panienki od dzieci i chorób ( do wszystkich bez wyjątków)- te które nie mają dzieci- mieć będą lada moment tylko się nie zabezpieczajcie, a te chore zostaną uzdrowione, w sumie to już jesteście zdrowe, więc głowa do góry i do roboty.

Kubersons, jeśli jesteś chłopakiem to jesteś na etapie powiększania penisa, gdyż uważąsz, że te 6 cm to jednak za mało na zadowolenie jakiejś dzikiej kangurzycy. Niestety tak jak mózg, tak i ptasior bardziej się nie rozwinie. Twój ojjciec walczył na powstaniu listopadowym w maju podczas drugiej wojny światowej w drużynie razem z Poniatowskim, Ty odziedziczyłeś po nim siłę i odwagę ale tylko do kobiet, bo jeśli zachodzi realne zagrożenie typu: pająk, ewentualnie jakiś dres z bejsbolem to chowasz się po mamusiną spódnicę. W łóżku jesteś jak himen, miecz masz, ale nie potrafisz go użyć. W ciągu dwóch tygodni znajdziesz dziewczynę, która będzie miała głos jak piła łańcuchowa do drewna.

Aseksualna- w 2013 roku w drugiej połowie w parku za 4 drzewem od fontanny będziesz siedzał mężczyzna z reklamówką z biedronki, gdy będziesz obok niego przechodziła ten poprosi Cię o ogień i wtedy między wami zaiskrzy.

Gość bidulkaaa
jak potoczy się moja znajomość z Kamilem, a jak z Piotrkiem? :/

Gość kubersons
Heheheheh ! Dzięki Drzoanko :D Super wróżba

Gość olaaaaaagdhd
14.05.1992 kiedy ten koszmar się skończy ? Kiedy moja rodzina odpocznie..

Gość olaaaaaagdhd
Coś się nie dodało więc powtarzam.. 14.05.92 kiedy ten koszmar się skończy.. I moja rodzina odpocznie..

Gość kubersons
Ciągle ten sam,niepoczytalny idiota

Gość kubersons
Kafe nie działa, nawet nie mogę z Tobą pogadać jak mam czas :(