Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrzenka juz dzis

co ja takiego zrobilam ?

Polecane posty

Gość jutrzenka juz dzis

Podczas imprezy , on i ja pocalowalismy sie. To byla chwila, impuls i stalo sie. Wyjasnilismy to sobie za kilka dni, wiemy ze to byl blad, nie powinno sie to stac bo oboje mamy rodziny. Problem w tym ze a uwazam temat za zakonczony i myslalm do niedawna ze on tez. Lubimy sie i wlasciwie od kiedy pamietam to byly telefony, smsy i ciagle spotkania ,my i nasze rodziny. A teraz nagle koniec. Nie dzwoni, nie pisze , wydaje se byc na mnie obrazony. Kiedy pytam co chodzi jego odpowiedz brzmi- nic a co ma byc dobrze jest. Ae widze po zachowaniu ze jednak nie do konca jest wszystko ok. Co sie stalo, dlaczego ta nagle zmienil swoj stosunek do mnie. Z przyjaciea staje sie moim wrogiem...

Gość kot_ Sylwester
standard jak na dzisiejsze czasy :classic_cool:

Gość jutrzenka juz dzis
Standart?

jemu zalezy chyba,wpadł :) ,teraz chce na siłę zapomnieć,usunąć z pamięci poprzez niespotykanie ciebie,nie dziw się

Gość jutrzenka juz dzis
Kurcze przez moment nawet pomyslalam ze moze on mnie znienawidzil przez ten jeden glupi pocalunek.

Gość jutrzenka juz dzis
To juz teraz nic nie rozumiem. Jak to wpadl? Zalezy mu? Na czym ?

Wydaje mi się, że mu na Tobie zależy. Dlatego unika kontaktu, chce o Tobie zapomnieć.

Gość dafny daf
Zakochal sie

chce zapomnieć bo "wpadł",a zapomnieć nie spotykając ciebie,bo po prostu chciałby ciebie znów przytulić ,a ustaliliście ,że nie

Gość jutrzenka juz dzis
Ale on ma rodzine. Jak po jednym pocalunku mozna "wpasc" ja nadal go bardzo lubie, nie chce tracic takiego przyjaciela.

Gość jutrzenka juz dzis
Ojej to ja jestem nie kumata. Nie wpadalam na to ze jemu moze na mnie zalezec. To byl jeden pocalunek, glupota, kurcze

Gość kofana
Jeśli jest prawdziwym przyjacielem - to daj mu troszkę czasu na przetrawienie całej sytuacji... wiem bo byłam a właściwie jestem w podobnej sytuacji... pocałunek był i chwila ciszy również ... ale teraz jest naprawdę super :D też byłam skołowana i pytałam na forum co robić... Bądź sobą ... jeśli nie chodziło mu tylko o przyjaźń dla celów łóżkowych to na pewno wszystko wróci do normy ... będę trzymać kciuki!!!

Gość kofana
Jeśli jest prawdziwym przyjacielem - to daj mu troszkę czasu na przetrawienie całej sytuacji... wiem bo byłam a właściwie jestem w podobnej sytuacji... pocałunek był i chwila ciszy również ... ale teraz jest naprawdę super :D też byłam skołowana i pytałam na forum co robić... Bądź sobą ... jeśli nie chodziło mu tylko o przyjaźń dla celów łóżkowych to na pewno wszystko wróci do normy ... będę trzymać kciuki!!!

Gość up bo nie widać post
aa

Gość jutrzenka juz dzis
rozumiem. Cieszę się że mnie nie osadzacie. Ze to nie moja wina. Szkoda mi naprawdę tej znajomosci. Ja widze jak on patrzy czasem z takim bolem w oczach, wiem ze tez mu ciezko ale nie bardzo umiem mu pomoc:(