Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn nie chce mnie znać

Syn nie chce znać mnie ani mojej rodziny

Polecane posty

Miałam 30 lat jak się rozwiodłam. Mój syn był wtedy 7letnim dzieckiem. 33 lata jak ponownie wyszłam za mąż, jednak tym drugim małżeństwie zaczęło mi czegoś brakować. Brakować miłości, wyszłam za tego mężczyzne bo nie miałam co zrobić ze swoim synem. Do rodziców nie mogłam wrócić z dzieckiem. Więc tak się złożyło że mój pierwszy mąż wyrzekł się dziecka a drugi zaadoptował. Po dwóch latach małżeństwa oznajmiłam że chce rozwodu i rozwiodłam się, wróciłam do rodziców już bez dziecka. Tam mieszkała moja siostra, mój brat z żoną,synem i córką. Rodzice nie przejmowali się losem mojego dziecka, ja w sumie pogodziłam się z tym że mojego syna wychowa właściwie obcy dla niego mężczyzna i jego kolejna żona. Teraz jestem w makabrycznej sytuacji. Siostra potrzebuje na lekarstwa dla siebie. Matka jest też ciężko chora, wymaga ciągłych lekarstw. Ojciec jeździ na wózku, też brakuje pieniędzy dla niego. Brat,bratowa i ich dzieci popadli w poważne długi. Ja też jestem obciążona długami ale długami sumienia wobec syna. Dowiedziałam się że mój drugi mąż zmarł, zostawił mojemu synowi mieszkanie oraz swoją restauracje i lokal(który syn może wynająć). Chce się pogodzić z własnym dzieckiem, moi rodzice też chcieliby go w końcu poznać. Zapraszałam go na wigilie ale nie przyszedł.

Gość wyjątek
0/10 postaraj się bardziej :D

Syn ma teraz 22 lata. Jak go zostawiłam miał 7 lat. Po prostu pierwszy mąż olewał mnie, dziecko, robił długi a drugi mimo iż był dobry nie potrafiłam się z nim porozumieć. Jedyny oparciem byli dla mnie rodzice którzy mogli mnie przyjąc bez dziecka. Więc nawet dobrze się składało że mój drugi mąż pokochał go jak własne dziecko.

Gość bgggggggggggggggggggg
Wyjątkowo kiepskie prowo. 0/10

Gość dsdfdffd
i mial racje, bo ejstes kqurwa zawodowa, tez bym niechccialacie poznac jak kolezanka a co dopeiro jako matka,ahhaha

ja pierdole jak mozna zostawic swoje dziecko? syn juz miał 7 lat, nie ogarniam , dziecko musiało przezyć traume ..porzucenie przez własna matkę