Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROPELKA123

ktoś zaczyna starania w marcu 2013 ?

Polecane posty

Gość KROPELKA123
ja też marzec Witaj :) cieszę się że jest również ktoś kto zaczyna starania od marca :) ja zabieg miałam niedawno 10 stycznia ja się czujesz ? oczywiście nie pytam o psychike bo tego się domyślam ale chodzi mi fizycznie mocno krwawisz ?

Gość ja czekam na mój CUD
niestety autorko to nie jest takie proste i nie wiem czy wyniki badan pozwola mi na kolejne inseminacje

Gość Anielicaaaaaaa
:)

Gość KROPELKA123
Anielicaaaaaaa również ciebie witam czy to będzie początek Twoich starań czy już masz jakieś za sobą ?

Gość KROPELKA123
ja czekam na mój CUD po tym moim poronieniu kiedy byłam w szpitalu poznałam kobietę która miała 39 lat i 3 poronienie za sobą nauczyłam się od niej że nie wolno się poddawać że trzeba walczyć WIARA to jest najważniejsze słowo :) jeżeli będziesz wierzyć to na pewno wszystko się uda ile masz lat ? jeżeli oczywiście nie chcesz nie musisz odpowiadać

Gość żółta...-
KROPELKO - powodzenia - radzę nie dyskutować z idiotkami. Nie interesuje jej temat to po co wchodzi.

Gość aha123456
to moze i ja się dołączę, bo pewnie w tym tempie zajde w ciąże w marcu a chciałabym juz w lutym:)

Gość do pytam zupelnie
"nie potrzebuję do tego koleżanek z forum, tylko męża" Spróbuj z kimś innym, bo on ci sięjakoś marnie przydaje :O

Gość olew
pojeb... was z tymi ciążami!!!

Gość aha_
O które dziecko się starasz, jak długo?

Gość ja czekam na mój CUD
KROPELKA123 wiesz 5 lat to sporo nie bede ci opowiadac co przeszlam!!!!!!! zrozumie ktos kto czeka tyle lat tylko i wylacznie a wiara wiara

Gość KROPELKA123
witam was wszystkie ja staram się o pierwsze dzieciątko a wy ? racja nie będę się przejmowała po prostu nie przypuszczałam że można spotkać nie których tak nie miłych ludzi ale fajne że są też normalni i jeszcze raz was witam :)

Gość KROPELKA123
ja czekam na mój CUD nie do końca masz rację że tylko ktoś kto tak długo się stara to zrozumie uwierz mi że ja także Cię rozumiem każdy zaczynał się starać pierwsze 1 miesiąc druki kolejny rok dwa pięć i więcej nie każda jest taka szczęściarą że zachodzi na starcie nie którym kobietą przychodzi to z wielkim trudem i wiem że to nie do końca jest sprawiedliwe ale takie już to życie jest niesprawiedliwe jeszcze raz życzę ci powodzenia wiary i wytrwałości

Gość KROPELKA123
aha ja staram się w sumie już 9 miesięcy w 8 cyklu udało mi się ale cieszyłam się tylko przez 8 tygodni bo później moja ciąża przestała się rozwijać

Gość KROPELKA123
pouciekałyście ?

Gość aha123456
pouciekały moze dlatego ze forum wolno chodzi:) To bedzie moje drugie, corka w marcu konczy 2 latka:) a ja niedawno przestałam karmic piersią, narazie chcę sobie troszkę "zaszaleć" przy winku z mężem:)