Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coterazdffgdfgdf

Nie mam zęba

Polecane posty

Gość coterazdffgdfgdf

Nie wiem czy to 6 czy 7 ten taki z tyłu duży na dole,ale nie ostatni DENSTYSKTKA mi go wyrwała 5 lat temu i teraz mam krzywą mordę,naprawdę krzywą szczęka a mam dopiero 17 lat ..:( Wszystkie dziewczyny sie usmiechają bo mają ładne ząbki a ja nawet zębów pokazać nie mogę.. Widzialam w tv taki program jak wyrywali zęby a potem dziewczyny miały takie piękne zęby i uśmiechy Z drugiej strony podobno swoje zęby to swoje,i lepiej miec kilka sowich niz plastiki mam taką dziurę,podobno istnieje cos takiego że jest wstawiany ząb z taką wsatwką w dziąsło i nie powinien wylecieć a jak wyleci :( Chcę mieć ładne zęby,pieniądze nie graja roli,bo jeśli będzie szansa to je zarobię chociażbym miala charować dzień i noc :(

Gość drbreee
ja mam krzywą jedyne, bo mam tak malo miejsca tam, ze nachodzi mi na drugi ząb i zyje. nie mam z tego powodu kompleksów. :)

Gość coterazdffgdfgdf
ale ja mam do tego takie nieduże zęby i ten krzywy zgryz,dolną szczęke ma bardziej wysunietą od gónej

Gość drbreee
zrob zdjecie zgryzu, powiem Ci czy jest ragedia czy nie ma :)

Gość wert567
7 wyrwana jak byłas dzieckiem nie ma nic do rzeczy. masz po prostu krzywy zgryz i powinnas sie udac do ortodonty. poza tym jaka dziura? jak miałas ząb wyrwany tyle lat temu i w tak młodym wieku, to nie powinno byc najmniejszej przerwy między zębami

Gość eccxece
poczytaj o implantach

Gość ja nie mam 4ki
to dopiero jest wtedy nie możesz się naprawdę uśmiechnąć!

Gość wybij sobie
wszytskie młotkiem :D

ostatnio spieszylam sie na uczelnie i jadlam chleb z koteletem, i nagle poczulam bol, i coś twardego, myslalam, ze to kosc, patrze, nie mam kurwa zęba !! taka schiza ! na czescie to byla 7 tylnia i poszlam do dentyski to m i zrobila :D

Gość coterazdffgdfgdf
ale mi chodzi o ten duzy ząb z tyłu,3 od tyłu bo na koncu zaczynają mi rosnąc nowe zęby,chyba mądrosci to są,i mam ogromną przerwę między zębami bo to bylł duzy satły ząb,pamiętam jeszcze jak mi go wyrwać nie mogła

Gość ja nie mam 4ki
Aseksualna21 jak to zrobuila??

Gość ja nie mam 4ki
Aseksualna21 jak to zrobuila??

Gość coterazdffgdfgdf
to ząb trzonowy

rzekomo ubytek byl w srodku :D ale najpierw sie popłakałam, a potem sie z tego smialam, a zalamalbym sie gdyby to byla moja np. jedynka :D

Gość coterazdffgdfgdf
jak mam pokazać,jak zdjecia przesłać,zresztą czytając Twoje wypowiedzi stwierdzam ze i tak mi nie doradzisz

Gość black cat 18
A ja mam aż za duzo zębów po jednej stronie, przez co mam lekko wystający kieł. I tez sie nie uśmiecham tak "pełną gębą", zawsze usmiecham sie tak delikatnie, a mimo to juz kilka osób powiedziało mi że mam piękny uśmiech, bo nie szczerzę zębów jak większosc. Wiec da sie to ukryc. ; )

Gość coterazdffgdfgdf
nie będę robić zdjeć nie mam czasu i tez dlatego ze chodiz mi co zrobic z tą dziurą,czy mozna wstawic zęba zeby nie wypadl,cyz to boli i ile kosztuje

Gość tojajajajajaja
Ale ten ząb taki sztuczny jest gorszy czy lepszy od sowjego?

wiesz co ja myślę, że zamiast marudzić to wystraczy się wybrać do dobrego dentysty. Ja chodzę do Galerii Uśmiech i jestem bardzo zadowolona z pomocy. Sama nie mam idealnego uśmiechu, bo mam szerokie zęby, trochę ich sporo, a do tego jakoś się dziwnie układają. A podczas pierwszej wizyty doktor Rozwadowski dokładnie powiedział, co mogę zrobić, żeby się cieszyć pięknym uśmiechem. więc idź do dobrego dentyty a on ci powie, jakie masz wyjścia.

Ja nie mam wszystkich 4 i nie widać najmniejszej przerwy, za to mam wreszcie piękne, proste ząbki. A miałam jak u predatora kły...

Gość ArturAdamczyk
Na twoim miejscu wybrałabym się na konsultację do dr Kołosowskiego z Wrocławia!!Bardzo dobry specjalista z ogromnym doświadczeniem!Mojej siostrze wszczepiał implant górnej trójki i była bardzo zadowolona i z zabiegu i ze współpracy z panem doktorem!!