Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leje na wszystko :(

Mamy 2.5 latków jakich pieluch używacie?

Polecane posty

Gość Pieluchy Pampers wcale nie są
takie dobre dla dzieci które kończą rok. Od kiedy dziecko zaczyna więcej pić i sikać od tego czasu pampers schodzi na psy. Te pieluchy (baby dry) niby wytrzymują 12 godzin , tak zwane golden sleep a nam po dwóch godzinach przemakały ale ja ubierałam je równiez na dzień. Tu gdzie mieszkam na dzień są active fit (dziadostwo) a na noc baby dry (nie za dobre dla dziecka które ma już ponad rok) dodatkowo są jeszcze simply dry (pomarańczowe - kompletna porażka) oraz easy up pants które trzymają ale jak się je co dwie godziny zmienia (wtedy nie ma wpadek). Kiedyś były jeszcze active baby tak jak w PL ale szybko je wymiotło z tynku by mogły się sprzedawać active fit. Wymienione pieluchy mieliśmy przetestowane wzdłuż i wszerz przez okres 19 miesięcy (nie znałam lepszej alternatywy) . Pampers są idealne dla maluchów które jeszcze się dobrze nie przemieszaczają. Dziś synek ma 23 miesiące i kupujemy mu pieluchy babylove znanej austrijackiej drogerii i wytrzymują lepiej niż pampers ale też trzeba uważać by nie zapomnieć zmienić i bardziej nastawiam się już na odrzucenie pieluch niż szukanie lepszych. Co do moltexów eko mogę powiedzieć że stosowałam jak syn był noworodkiem (w naszym szpitalu były na miejscu i bardzo polecane więc zakupiłam i stosowałam przez miesiac) i były rewelacyjne tyle że pokusiłam się na pampers z takim aloesowym paskiem i jak kupiłam tak już zostałam przy pampersie.

takie dobre dla dzieci które kończą rok. Od kiedy dziecko zaczyna więcej pić i sikać od tego czasu pampers schodzi na psy. Te pieluchy (baby dry) niby wytrzymują 12 godzin , tak zwane golden sleep a nam po dwóch godzinach przemakały ale ja ubierałam je równiez na dzień. Tu gdzie mieszkam na dzień są active fit (dziadostwo) a na noc baby dry (nie za dobre dla dziecka które ma już ponad rok) dodatkowo są jeszcze simply dry (pomarańczowe - kompletna porażka) oraz easy up pants które trzymają ale jak się je co dwie godziny zmienia (wtedy nie ma wpadek). Kiedyś były jeszcze active baby tak jak w PL ale szybko je wymiotło z tynku by mogły się sprzedawać active fit. Wymienione pieluchy mieliśmy przetestowane wzdłuż i wszerz przez okres 19 miesięcy (nie znałam lepszej alternatywy) . Pampers są idealne dla maluchów które jeszcze się dobrze nie przemieszaczają. Dziś synek ma 23 miesiące i kupujemy mu pieluchy babylove znanej austrijackiej drogerii i wytrzymują lepiej niż pampers ale też trzeba uważać by nie zapomnieć zmienić i bardziej nastawiam się już na odrzucenie pieluch niż szukanie lepszych. Co do moltexów eko mogę powiedzieć że stosowałam jak syn był noworodkiem (w naszym szpitalu były na miejscu i bardzo polecane więc zakupiłam i stosowałam przez miesiac) i były rewelacyjne tyle że pokusiłam się na pampers z takim aloesowym paskiem i jak kupiłam tak już zostałam przy pampersie.

Gość izabelllkaaa80.
mój ma 3,5 roku i na noc używa pieluchomajtek pampers. Nie zawsze sika w nocy ale 3 noce w tygodniu zazwyczaj są mokre.

Mojej zakładam te pieluchomajtki z rossmanna na noc, tylko że ona to sika tylko raz albo wogóle.

Gość uwielbiam ludzi co czytać nie
Potrafią :O do tej co się tak produkowała o sposobie działania pieluch na basen i tą uwagę o chlebie rzuciła-że ty ciemna maso czegoś nie wiesz to nie znaczy,że czegoś nie ma! dziewczyna pisała o majtkach wielorazowych na basen,a nie o pieluchach ciemniaku! Autorko ale mam lepszy sposób bo te majty kosztują coś koło 30zł.kup w aptece majteczki higieniczne-3 szt koszt 3.90zł-i też można je prac. obecnie z ich pomocą odzwyczajam dziecko od pampków.

Gość matka pracujaca....
sluchaj, moze musisz mu siusiaka dobrze ulozyc. moj tak mial, a maz mi zwrocil uwage, ze siusiak musi byc na dol ;) on przesikiwal jakby gora...

Gość matka pracujaca....
musisz mu siusiaka ulozyc na dol, a nie w gore pieluchy, to moze byc powod. maz mi powiedzial, bo nasz synek tak przesikiwal gora.

Gość Dokladnie kup ceratkowe gacie
I nic nie wypłynie. na all są po 1.49zł.