Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona... 121

York terrier

Polecane posty

Gość ona... 121

Witam.Kilka dni temu kupiliśmy sobie z mężem suczke York. Chciałabym wiedzieć co do niej potrzebujemy. Jaki szampon taki w granicy do 60 zł,jaka odzywka(cena podobna co do szamponu) czy jakis spray itp.?? Poleccie jakieś dobre produkty, by włosy w przyszłości wyglądały ładnie. Zabawki do pieska mam, jedzenie to royal mini(junior). Pani z zologicznego u której kupowaliśmy pieska(Uk) kazała nam dawać to karme 3 razy dziennie. 2/8 rano1/8 W poIudnie 2/8 i 1/8 wieczorem. Nie kazała dawać nic innego,tylko zawsze pamietac o wodzie w misce;D . Chciałabym zapytać co jeszcze potrzebuje dla tej slodkiej Juli;)) jak mozecie to piszcie nazwy ,linki nawet z allegro,bo mieszkamy w Anglii,i bedziemy zamawiac na poczatku te produkty z Polski.

Gość ona... 121
nikt nie pomoże?

Gość barnej
A jak Ty się dogadałaś w tym sklepie? Mam nadzieję, że po angielsku mówisz lepiej niż po polsku :)

ja ci dam jedna rade na przyszlosc - nie zrob z psa dziecka/czlowieka. Pamietaj, ze pies to pies i ma zupelnie inna psychike niz ludzka. Masz TERRIERA w domu a to oznacza, ze masz w domu zwierze z bardzo duzym temperamentem, jak go nie zaspokoisz bedzie nieznosny, moze Wam niszczyc w domu itd. tylko dlatego, ze nie bedzie mial co zrobic ze swoja energia. v na jaka karme sie zdecydujecie - Wasza sprawa, ale royal canin nie jest dobra jakosciowo. Poza tym psu do szczescia nie sa potrzebne polki z kosmetykAMI, jeden dobry specyfik wystarczy do pielegnacji wlosow, ale jesli chodzi o firme poradzilabym sie hodowcow, bo oni sie na tym najlepiej znaja.

Gość wiśnióweczka
wiesz, ja mam pieska Yorka, jest z dobrej hodowli i poza tym, że jest śliczny jest najzwyklejszym psem. Drażnią mnie bardzo ludzie, którzy traktują psy jak zabawki, albo co gorsza - jak dzieci. Mam nadzieję, że jeżeli chodzi o Ciebie to tylko moje mylne odczucie W kwestii ... ja jestem Julia ;-(

Gość ona... 121
Nie wiem skąd pomysł,że bede psa traktowac jak zabawke?? Barnej- chyba za madry jestes!

Gość ona... 121
Mycha- to moze polec inna karme,ktora bedzie lepsza?