Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajkilajki

Kobiety,jedno bzdurne pytanie

Polecane posty

Gość to kup sobie swoj i tyle.
ja mam 2 kosze i nigdy nie schodze poniżej połowy w obydwu.

2 kosze do prania.. taki prosty i znakomity pomysł (bo u mnie pranie dzieli sie na ciemne i kolorowe) !Rozważę ;)

Gość kasiaaaaaajaj
ja piorę na okrągło i dna w koszu nie widać. Mamy jedno dziecko 4 letnie i nie wiem skąd bierze się tyle prania! Kupiłam nawet drugą suszarkę bo nie mam gdzie tego suszyć.

Mnie sie to nie zdarza, niestety . Piore codziennie w lecie 2x dziennie. Teraz w ziemie mam problem bo nei mam tego gdzie suszyc , pozostaje mi sznurek w ogrodzie gdzie pranie musi 2 dni sie suszyc a i tak dosuszam na kaloryferach.

Gość kasiaaaaaajaj
W lecie robię pranie dwa razy dziennie , w zimie ze względu na brak miejsca było tylko jedno.

Nigdy chyba nie miałam tak, żeby nic nie było do prania. Raz że ciuchów jest troche, dwa - staram sie nie puszczać pralki na 1/2, trzy - piorę rzeczy czarne, kolorowe ciemne, kolorowe jasne i białe sosbno, cztery - nie mieści mi sie na suszarce - nawet gdyby pralka cały dzień chodziła. A najlepiej jest jak wracamy z jakiegoś wyjazdu. Do łazienki wejść wtedy nie można...

Raz jeden w zyciu miałam tak, ze wszystko było wyprasowane i wyprane, jedyne brudne rzeczy to były te na mnie. Ale to było w czasach "sprzed dziecka", dawno temu, a do dziś pamiętam ten wyczyn.:D

U nas są dwa kosze nasz i małej. Nasze dziele na jasne i ciemne więc jak jest dzień prania to 3 pralki pod rząd lecą. Czasem mam wrażenie że tylko piorę i prasuję bez przerwy.