Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

panowie, czy jak nie noszę obcasów to nie mam szans być seksi?

Polecane posty

jestem wysoka i mam tendencje do żylaków, musze dbać o nogi. zatem obcasy odpadają. martwi mnie to, bo ładniej noga by wyglądała...co jest seksi? co sprawia, że kobieta jest dla was ładna? co jets niezbędne?

Gość Sylwester89...
Nie będziesz "seksi" bo jesteś tępa, męcząca i trujesz dupę :O Nawet jeśli jesteś ładna to wystarczy, że otworzysz usta,a wszyscy faceci którzy są w zasięgu spierdolą🖐️

Czemu nie? Obcasy nie decydują o wyglądzie kobiety. One tylko podkreslają nogi. jeśli masz długie nogi, to i bez obcasów jesteś sexy. a jak masz kacze nóżki, to obcasy mogą ci pomóc, ale nie muszą do końca.

Gość panna-mirinda23456
pewność siebie zwykłe tępaki lecą na krótkie spódniczki, obcasy i laleczki trzeba być sobą i reprezentować sobą coś więcej niż tylko wyglądem

Gość uliasij
myślę, że jak otworzysz usta to faceci co innego zrobią....

nie widać moich żylaków, kiedyś było widać, ale lekarz to załatwił- miałam pęcherzyk na żyle i stąd to wynikało. problem zażegnany, ale może powrócić, zwłaszcza po ciaży niestety... nogi mam długie, jestem wysoka. nie jestem zbyt pewna siebie niestety...

Gość k88099
pewności siebie na kafe nie zdobędziesz, a wprost przeciwnie, więc nie zadawaj takich pytań