Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy macierzyństwo jest seksowną cechą u kobiety? i gdzie jest granica, po

Polecane posty

Gość macierzynstwo, ciołku to nie
cecha :o głupku

Gość kokolkk
macierzyństwo to cecha?

instynkt macierzyński, matkowanie, fakt bycia matką- to mam na myśli. czy kobieta-matka jest seksowniejsza od tzw. bezdzietnej?

Cecha - parametr wyróżniający obiekt, przedmiot, istotę, osobę, zjawisko macierzyństwo może być cechą, a pomarańczce się hejt nie udał 👄

Gość Elektronikełe ausf.I
30-35 lat?

jestem ciekawa- czytałam dziś francuksie marieclaire i tam jest ankieta dla facetów- co sprawia, że laska jest ładna. i wśród ich odpowiedzi było macierzyństwo. oczywiście zimny dreszcz mnie przeszedł. przeraziłam się i stwierdziłam, że musze sie skonsultować na kafe

Gość wózek widlowy
tak jesli to miła dobra pogodna osoba to matkowanie to jeszcze bardziej uaktywni, jak facet lubi czułosci, troske, opieke to mu sie spodoba i ona jak facet kocha to kobieta zawsze nawet jak karmi dziecko jest sexowna dla niego.

Kiedy mezczyzna widzi, ze jego kobieta jest wspaniala matka, a w dodatku sama jest atrakcyjna i zadbana to na pewno jej wartosc jako kobiety wzrasta.

ale ta czułość jest względem dziecka, of course...facet trochę na tym traci jak sądzę. a gdzie jest granica, po której macierzyństwo działa na niekorzyśc kobiety? w oczach faceta

Gość Elektronikełe ausf.I
jeśli dobrze się tym dzieckiem opiekuje to nie są, nawet bardziej kochają matkę swoich dzieci