Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfiatka

Dobra rasa do pilnowania domu na odludziu

Polecane posty

To chociaz warknie, ja to widze ze coś jest nie tak po postawie, ze zaraz nie bedzie miło. Ale pies na komente luzuje, suka ciężej odpuszcza. Ale ona to cieższy materiał. Pies to na szkolenie na obrone to juz szedł po to zeby w razie czego jakos go odwołac szło. Z suką mi sie dobrze pracowało. Jej nie musze mowic jak cos jest nie tak, a pies to nawet jak sie powie to nie kuma.

Pitek i amstafek. No racja racja, ale tam to juz sa wybierane psy dobre, psy otwarte, nie strachliwe, nie nadpobudliwe a na szkolenia teraz to łażą ze wszytskim czym sie da. Z pudlem na obrone? Czemu nieD:

Wczesniej miałam w stopie fotke, widze ze teraz nie działa. Biały dziad i biało pręgowana laska:D

Gość
Mastif warknie, ale Fila nie sygnalizuje często zamiaru ataku........ Totalny młyn jest z wilczakiem z racji że to w połowie wilk i prawie nie szczeka,ma i wilcze odpały......... Mam jednego wielkiego mieszańca wazy chyba z 70 kg, jego to by złodziej wyniósł......................wygląda jakby ćpał całe życie :D

Nie no moj pies to chyba jest uposledzony jakis:D Ja to mam wrazenie jakby w innym swiecie zył. Ktos przyjdzie a ten spi do góry kołami obudzi sie po 5 minutach i zdziwko ze ktoś w domu, ale to sie przeciągnie, podejdzie w achnie albo i nie i wtedy siedzi zajebany klejem hahaha Suka to od razu z pańcią przy drziwach siedzi i obserwuje co sie dzieje

Gość
Właśnie tak Cię coś kojarzę................ Chyba dobry kawałek czasu temu żeśmy rozmawiali.......... Na pewno kojarzę Twój nick............

Psa każdy moze dotykac, suka obcych to nie bardzo na ulicy, ale ludzie to bezmozgi, moge pogłaskac, nie prosze nie dotykac a i tak łapy pchają a potem zdziwieni jak jest skok, bo ona się dłonią nie zadowoli ona od razu skacze do góry. Jak ktoś chwile postoi pogada to moze dotykac ale z biegu to nie ma macania

Ja dzisiaj pierwszy raz od miesiaca na forum wlazłam, biuro mi przenieśli, pełen nadzór to nie moge całe dnie na kafe siedziec hahahahah

Gość
Ja miałem na myśli dobre miesiące temu.......... Jak nie rok temu........

Gość
Teraz tylko 6 :D Z tym że jedna sunia, walczy z rakiem......:(........................... Moja ukochana, ze schroniska.............Boję się bo ma już swoje lata ...u mnie jest od 9 lat, a wziąłem ja kiedy miała 3-4 lata........... No i dwa kocury :D

Gość
To miesięcy kilka temu na pewno.............. Pamiętam fotkę w stopce.........

Gość
Mój czarny też miał raka......... Ale dożył 16 lat............tyle że wyszła mu cała sierść, uszy oklapły, był chudy jak szkielet mimo że potrafił zjeść wiadro jedzenia............

nasz miał niecałe 11, nie chodził juz tak go dysplazja najpierw dopadła, potem guz uciskający na dysk chyba.....

Gość
Niedawno też miałem 5..........Kotka niestety zginęła.........osieracając 3 kocury i kotkę 3 tygodniowe............... Musiałem je wykarmić................Kocura i kotkę wydałem....Zostawiłęm sobie dwa kocury...........są jak ogień i woda...................jeden leń, piechuch, drugi prawie dzikus tylko poluje i znosi myszy..............

Gość
Do niedawna wojsko mi sponsorowało wyżywienie :D

U mnie jeden kot to szatan w kociej skórze, kradnie jedzenie, robi najgorsze rzeczy, potrafi sie przyczaic jak jem jajecznice i tak trzasnac łapą w talerz i jedzenie ze na pol pokoju frunie......

Jak juz nie sponsoruje to wspołczuje:D Na 6 psów to Ci chyba ze 100kg miesiecznie paszy idzie

Gość
http://www.voila.pl/326/3ku7v/?1 To był mój czarny :) Bez przesady.................teraz zima to jedzą więcej... Wbrew pozorom Masfit największy je mało, wilczak w ogóle ma takie odpały że parę dni nie je.......... Czasem po prostu wspomagam zwierzyną zabita na ulicy......po wcześniejszym przebadaniu przez weta......... Na terenie parku nic się nie marnuje...........

Gość
Nie, nie jestem leśniczym :D Mieszkam w bieszczadach................. http://www.voila.pl/327/5t0jq/?1 ......................tu się pożywiają moje wilczaki :D:D:D.......jedzący samiec Namon, suczka nadal w dobrej kondycji....mam ją w stopce nawet........

Dobra do bieszczad tez sie dam przygarnąc;p Chociaz ja z nad morza. No posiłek jak nie wiem, ale Ty jakis nawiedzony jeste stakie rzeczy psu? Krew i mięso? To Ty nie wiesz ze to wzmaga agresje i potem Cię pożra w nocy? hahahahahah wybacz, musiałam! One poczują zew krwiD:

Cholera, mam nadzieje ze jutro uda mi sie ściągnąc ta fotke na telefon dzisiaj kabla nie wziełam do roboty;p Wrzuce sobie na tapetke, porażająco piekne jest to zdjęcie jak je sobie piesek

Gość
Wiesz ile razy suka dostawała trzęsawki, kiedy wilki podchodziły pod bramę.............? Wyglądała jakby straciła głowę i chciała się im oddać, wołąjąc gwałćcie mnie :D

Dobra ide się pakować i jade do Ciebie, tez bede tak robic pod bramą do wilków;p