Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

polla- moze pogadaj z nim o tym ze Ci zalezy itp , bo juz tez masz swoj wiek i chciałabyś wiedziec na czym stoisz ,albo zasugeruj mu delikatnie . A jak powie ze nie itp to postaw mu warunek ;)

Gość polllla
:) myślę że nie jest za wcześnie, przecież nie musicie od razu brać śluby tylko poczekać rok dwa

polla- w sumie masz racje;) Ja bym chciała na spokojnie skonczyc studia , a natomiast on jest starszy i wiadomo ze juz by chcial ;p

Gość polllla
On wie.... bardzo sie kochamy, zresztą dla obojga nie jest to nasz pierwszy poważny związek i nie sadze żeby coś sie miało zmienić. Nie będe stawiać ultimatum, to zupelnie nie bylo by w moim stylu ale ciężko mi bo wszystcy do okoła się zaręczają bora sluby... boli mnie to troche ale on wie zemi zlezy więc mysle że się może doczekam

Gość polllla
zazdroszczę Ci trochę, chciała bym też żeby było u mnie odwrotnie. Wiem że to jest Ten dlatego nie chce naciskać, wystarczy ze wszyscy w około to robią ale to nie jest łatwe

Jak sie kochacie to na pewno ;) Myslalam może ze z jego strony cos jest nie tak;) Moze potrzebuje jeszcze czasu , albo chce najpierw znalezc jakas dobra prace;)

Ja chyba tez bym nie potrafila naciskac ;/A uwazasz ze w wielu zwiazkach to kobieta naciska na takie rzeczy , bo w sumi eja do tego momentu myslalam ze jest inaczej ;p

Gość polllla
tak rozsądek też mi to podpowiada, ma parę ważnych spraw ale serce już czasem ma wątpliwości. Ostatnio usłyszałam od przypadkowej osoby tekst "To widać jest niezdecydowany, może trzeba mu pomóc" to mnie rozbija i zaczynam myśleć o głupotach...

polla- a moze spytaj sie go tak dyskretnie , powiedz co czujesz itd;)ze czasami sie zastanawiasz nad tym czemu nie nadchodzi ten moment;)

Gość polllla
czy uważam:) zdecydowanie tak właśnie jest. Z przykładów które znam tj. śluby znajomych z 2 lat jedna PM wymusiła przez odejście, druga wysłała siostrę z chłopakiem po zakup pierścionka a trzecia podobnie- chłopak wiedział co i gdzie ma kupić i jak to ma wyglądać... tylko jeden kolega świadomie się zaręczył, czekał 3 lata aż jego narzeczona będzie miała ukończony pierwszy etap studiów i wzięli ślub To jest nagminne a ja nie chce tak chce żeby to była jego decyzja bo że ja chce z nim być nie jest żadną tajemnicą

Gość polllla
to dziękuje za rozmowę :)

polla- kurcze ja myslalam ze to jest inaczej , ale jak tak mowisz to jestem w szoku;p T o w sumie moj chlopak jest wyjatkowy ;)

Gość polllla
pozazdrościć :) uwierz mi kobiety są straszne. ja rozumiem że czasem mężczyźnie jest ciężko podjąć taką decyzje ale bez przesady:/

oj nie przejmuj sie napewno w koncu i twoj chlopak sie zdecyduje;) jutro mozemy pogadac;)

Gość polllla
do usłyszenia :)