Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika245

Okres na studniówkę Pomocy:(

Polecane posty

Witam mam problem w sobote mam studniówkę ide jako osoba towarzysząca mam okres;/ nie mogę używać tamponów kiecke mam krótką i nie wiem jakie zakupic podpaski... Jakie polecacie? Zeby się w nich dobrze czuć i zeby nie przemokły:( Mieliście podobną sytuacje?

Gość upoo
normalne podpaski ze skrzydełkami a do tego częste zmiany ich

Do:upoo ze skrzydełkami to na bank tylko nie wiemjakie jedne sa sztywne 2 grube a nie mialam jeszcze tak nigdy zeby na jakąś impreze miec okres:(

Gość upoo
ja używam z belli ale alwaysy też są fajne.

Gość S.P
jest taki lek ziołowy w aptece, ktory wstrzymuje krawawienie a jesli nawet nie, to skutecznie je redukuje, bedziesz miała wieksza pewnosc. hemoregin

Do: upoo ja też używam belle rose ale po tej zmianie jakieś takie inne gorsze sa:( i musle zmienic podpaski na studniówkę... koleżanka też poleca mi always ultra ale nigdy ich nie używałam.. a Ty co sądzisz o always ultra jakich dokładnie używasz?

Gość Gomzoo!
Łykaj Rutinoscorbin (dawka jak przy chorobie). Powinien zmniejszyć krwawienie (mi pomaga).

Gość Gomzoo!
No i koniecznie weź ze sobą chusteczki nawilżane. Co do podpasek to always są niby ok, ale trochę szeleszczą przy niektórych ruchach :O za to są naprawdę chłonne i krew szybko w nie wsiąka.

Gość najlepiej
zamknij okres w słoiku, zabierz se sobą,i postaw na stole w sali balowej i ciągle do niego mów: mój kochany okresie bądź grzeczny👄

Gość bbbbbbmmmm
li matko bosko ostrobramsko-------ta znowu z tym temate:O