Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ag gogo

czy ktos z was widzial UFO ( niezidentyfikowany obiekt latający )?

Polecane posty

Zgadzam się, że nie jestesmy sami we wszechświecie ale zastanawia mnie jedno: jeeli było to ufo to najwidoczniej chciało zostać zauważone. Samolot ma światła pozycyjne własnie w takim celu. Gdyby ich nie miał nikt by go nie zauwazył. Nie wiem jak to jest z satelitami ale podejrzewam, że po prostu odbijaja światło bo bez sensu byłoby marnowanie energii na manifestowanie ich obecności na orbicie. ­ Podsumowując:Jeżeli coś świeci na niebie będąc w ziemskiej atmosferze oznacza to, że jest oświetlone w celu zauważenia. I nie świecą z pewnoscią silniki rakietowe bo przy takim napędzie nie robi się zygzaków itd. Mozliwości jest wiele ale biorąc pod uwagę fakt"oświetlenia" to pewnie UFO ziemskiego pochodzenia co wcale nie zmniejsza jego tajemniczości;)

oczywiście mozna by na siłe dorobić teorie, ze ta manifestacja to rodzaj kamuflazu ale po co kamuflaż skoro najwyraźniej obiekty te są niewykrywalne dla radarów a wiec najlepszą metodą na pozostanie niezauważonym jest w takiej sytuacji nie dać się zauważyć. ­ Druga sprawa: dezinformacja.Ale tu juz mozna snuc domysły w nieskończoność.

Gość ja vel to nie ja vel inny ja
K***a!!!!! Napisz choć raz, że jestes ze mnie dumna:O(((((((((((((😭))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!