Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama3letniegoAniołka

Co dla 3latka niekapek czy kubek 360st?

Polecane posty

Synek potrafi pić ze szklanki i w ciągu dnia z niej pije. Jednak w nocy nieraz pije herbatkę, wodę z soczkiem lub bez. Musze wymienić stary niekapek bo jest w złym stanie. Stąd zastanawiam się czy lepiej kupić mu niekapek o dużej pojemnosći (nawet na spacery można go zabrać, bo wtedy nie będe przelewać soczków do szklanki ;) ) czy kubek 360st.niekapiący. Prosze o porady bo nie mam pewnosci co do kubka. Niekapek meiliśmy z AVENTu i był super.

Gość ksl'jdklj
Te 360 st jest do niczego, u nas przynajmniej sie nie sprawdziło, wywaliłam. Ale dla 3 latka kubek niekapek ? nie lepiej zwykły bidon ?

o rany, ale problem, kubek jak kubek, nad czym tu filozofowac...

Hmmm bidonki własnie też oglądam-fajne, ale mi zależy na tym, aby w nocy nic się nie wylewało jak będzie pił. Zawsze na noc mu robię niekapek z wodą, herbatką-meliską. Mały dużo pije i w nocy też lubi... Bidon z rureczką jak już to się kupi jak zaczniemy wychodzić na spacerki... Póki co zalezy mi własnie na czymś z czego nie będzie kapać po przechyleniu...

Gość ksl'jdklj
ja dwulatkowi na spacery zabierałam już bidon, taki dla dzieci z jakims motywem donadla czy innego badziewia.

zgaga- nie byłby to problem gdybym znła ten kubek 360st i mogła wyrazić swoją opinię. Nie chcę wyrzucać kasy w błoto a niekapki z AVENTu są super. Wczesniej -zanim zdecydowałam się na niego wydałam kasę 2 razy i kubek wylądował tak samo w koszu bo kapał. Pije ze szklanki w domu jednak nie wiem jak ten 360st niekapiący będzie się sprawował po przechyleniu a sama nie ejstem jakoś przychylnie nastawiona do niego..

Gość ksl'jdklj
i on sie w nocy nie napije tak zeby nie nakapać z bidonu ? jestes pewna? skoro dwulatek daje rade.. ja 360 odradzam wylewało sie po przechyleniu bo uszczelki tam czesto sa do de...

Gość łomatkoboska,,
co z tymi mleczarniami? dlaczego nie odpisujesz? :(

Ale powtarzam- nie chodzi o spacerki! Kupię mu na wiosnę/lato bidonik jak zaczniemy wychodzić. Teraz mi chodzi o taki na noc aby mu nie kapało. W lato Mały pił z butelek kubusia z ustnikiem.

Hmm nie wiem jak działa ten bidonik z rurką... Nie chcę żeby wylał na siebie w nocy bo wtedy co noc będzie wstawanie...

Gość ksl'jdklj
rozumiem, ale moj teraz juz 2,5letni syn w nocy tez z bidonu pije i daje rade.. dziwi mnie ze trzylatek pije z niekapka, ale co kto lubi.

Gość ksl'jdklj
zwykły bidon z wyciąganym ustnikiem.. nie taki z rurką, to też jest do pupy..

Aaaaaaha, no tak- z takim też da sobie radę nie wiedziałam za bardzo o co Ci chodzi:) Potrafi z takiego pić bo pił wodę z butelki z ustnikiem wyjmowanym:) Ale nie pomyślałam, zeby taki kupić. Głównie się kierowałam niekapkiem typowym. Dziękuję:)

Gość ksl'jdklj
nie ma spawy, dla mnie to najwygodniejsze... :) ale ten 360 odradzam stanowczo, bo kapał jak szalony.. wszystko było mokre/

Gość niematosiamto
Ja tam polecam 360 st moja córcia ma 15 miesięcy i sobie ładnie z niego pije, nic nie kapie po prostu trzeba dokładnie założyć uszczelke, jedynie jak pierdyknie nim o ziemie to wylatuje z niego picie, ale 3 latek to już raczej nie rzuca chyba kubkami:)