Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamjuzslow

odczuwam brak.....

Polecane posty

Gość niemamjuzslow

podobam się wielu facetom. ciągle ktoś mnie zagaduje, ktoś podrywa, ktoś chce się ze mną umówic, chce mnie poznac. wsrod nich znalazl sie On i to na nim zaczyna mi zalezec coraz bardziej.....ale nie odzywa sie do mnie od wczoraj, niby mu zalezy ale ja tego nie czuje. potrzebuje go inaczej, potrzebuje jego towarzystwa, rozmowy ale nie dostaje tego. cala te reszta, ktora sie za mna ugania mogłaby zniknąć, nic mi nie daje adoracja innych, chce tylko jego....

Gość niemamjuzslow
do tego orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość niemamjuzslow
18;25 bezczelny podszyw

Gość czasami tak po prostu jest
Masz urodę, atrakcyjność, masz w sobie to coś co przyciąga mężczyzn, a to już dużo. Ale nie możesz mieć wszystkiego.

Gość niemamjuzslow
Molestował mnie ojciec, jak miałam 6-8lat dotykał mnie w miejscach intymnych, a w okresie dojrzewania często wyśmiewał się ze mnie, wchodził do łazienki gdy się kąpałam, często mnie podglądał. Teraz mam 22 lata, w zeszłym roku wyprowadziłam się z domu. Te wszystkie przykre wspomnienia wróciły ze zdwojoną siłą, pierwszy raz zwierzyłam się starszej Przyjaciółce, natychmiast kazała udać mi się do specjalisty. Oczywiście nie chciałam, wstyd i lęk był silniejszy od chęci pozbawienia się przykrych wspomnień i różnych problemów psychologicznych. Za tydzień kończę terapię. Moją największą siłą i nadzieją jest BÓG, to w NIM znajduję ukojenie. Mam różne problemy, zachwiania emocjonalne, niskie poczucie wartości, ale wiem że dla BOGA jestem jedyna i niepowtarzalna, a przede wszystkim upragniona. Dużą pomocą jest dla mnie Przyjaciółka i Pani Psycholog. Dzeiwczyny pamiętajcie, że tak silnych przeżyć nie da się zapomnieć. Trzeba nauczyć się z tym żyć, zaakceptować historię swojego życia i iść do przodu, bo ŻYCIE JEST PIĘKNE. Tylko potrzeba czasu i specjalisty, który nauczy nas na nowo iść przez świat z podniesioną głową. Wiem że nie każdy wierzy w BOGA, ma wiele pretensji do Kościoła, często słuszne. Ale zapewniam Was, że ten głód miłości może zaspokoić jedynie prawdziwa MIŁOŚĆ.

Miłość ma różne oblicza jeśli ktoś kocha zabijać to zaspokoi go tylko pozbycie się problemów jak w wypadku hitlerowców wobec żydów. To co daje ukojenie i miłość nie musi się nazywać bogiem. Spokój duszy i poczucie miłości może mieć w sobie nawet największy zbrodniarz co potwierdzała już historia. Wszystkie te zasady o religijnym i kochającym bogu to banialuki które można obalić obserwując rzeczywistość.

Gość niemamjuzslow
dlaczego to głupie serce właśnie do niego się rwie.....?