Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

A widzisz może pisałeś o swoim wyglądzie ale nie czytałam waszych wszystkich wiadomości. Obejrzałabym po raz kolejny film "masz wiadomość". Chociaż może lepiej zejdę na ziemię, bo tak napisałeś, że masz 21 lat i znowu sobie uświadomiłam, że ja w marcu będę miała 25 co nie napawa mnie zbytnio optymizmem. Nie mówię, że to już stary wiek ;) ale odnośnie pewnych rzeczy to już sporo latek. Wracając znowu do biegania ;) to samej by mi się chciało ale bezpieczniej z kimś. Podział w związku musi być - Twoja dziewczyna będzie gotowała a Ty będziesz od załatwiania innych spraw ;)

Gorzej jak dziewczyna będzie chciała urozmacić życie w związku i zaproponuje zmianę obowiązków :D Z głodu nie umrze ale na rozbudowane menu nie ma co liczyć :) Słyszałem że gotowanie nie jest trudne kto wie może będę tak pojętnym uczniem że za jednym zamachem naucze się piec :D Kasia widzę że marzy Ci się taka miłość z internetu jak w filmie :)

Pewnie, że gotowanie czy pieczenie to nic trudnego wystarczy się trzymać przepisu :) na miłość w rzeczywistości już nie liczę, wiec chociaż pomarzę o tej z internetu :)

Szybka odpowiedź :) kolejną noc mam z głowy, bo już po takich wrażeniach nie zasnę. Babcia telefonu nie odbierała i od jej sąsiadów dowiedzieliśmy się, że w jej bloku jest pożar więc ubrałam tylko kurtkę i buty i pojechałam. Ale na szczęście pożar był w mieszkaniu obok i nic poważnego się nie stało.

No dobra to na czym skończyliśmy, że ty jesteś nieśmiały i małomówny ja jestem nieśmiała i małomówna. Ale co z tego wynika? ;)

Babcia ogólnie jest opanowana i myśli rozsądnie nawet w takich sytuacjach ale wiadomo stres jest. Jest teraz u nas :), bo mieszkanie zaczadzone czy cos takiego.

Nie licytując się ja pewnie i tak ja jestem bardziej małomówna :p Chociaż mi osobiście to nie przeszkadza, nie muszę dużo mówić żeby dobrze się czuć w czyimś towarzystwie.

Moja małomówność włącza się tylko przy dziewczynach :D Przy kolegach nie mam problemu z gadaniem ;) Mi to z kolei przeszkadza bo mam problemy z zawieraniem nowych znajomości :)

NO tak jest trudność w nawiązywaniu znajomości ale chodzi mi o to, ze nie czuje jakiegoś skrepowania jak nic nie mówię. No widzisz a ja przy koleżankach nieraz też mało mówię.

haha no to mnie rozśmieszyłeś :D aż tak źle by było? ;) w takim razie musimy ułożyć wzór rozmowy dla nieśmiałych :)

Zawsze można rozmawiać o wydarzeniach które mają być np Słyszałaś że Bieber będzie w Polsce ;) lub można zadawać cały czas pytania jsk jesteś za teorią Darwina o ewolucji czy za tym że stworzył nas Bóg,lub którą stroną papieru się podcierasz ;)

No ale można iść do kina albo w podobne miejsce gdzie nie trzeba rozmawiać :)

My już z kumplem układaliśmy randkę dla nieśmiałych :D Umawiacie się pod kinem ty przychodzisz krótki dialog Cześć Cześć Na jaki film idziemy Obojętnie Oczywiście w kinie nie gadacie żeby nie przeszkadzać innym :) Żeby pokazać że ma się gest chłopak kupuje dziewczynie popcorn i colę :D Po filmie mówicie tylko sobie cześć cześć ewentualnie fajny film i odpowiedź no :D I każdy idzie do domu :D