Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Nie przepadam ale lubię jak jest porządek :) przynajmniej na wierzchu, więc pomysł miałeś dobry :)

Witam Was cieplutko ! :) właśnie wstałam, gdyż wcześniej rano byłam po pracy w Katowicach,niestety ;p Wy też jesteście zasypani moi drodzy ? setunia - ja już jestem dalej, ale przyznam początek nie był zbyt ekscytujący ( ale przeważnie książki nie maja ciekawego wstępu ). Życzę miłej lektury i jak przeczytasz to napisz swoje obiekcje na ten temat :) kermit - cześć :)

Można go podpiąć pod kategorie ciężkiego, a jeszcze się nie skończył ;p a jakie plany na wieczór, sprzątanie? :D

Od wczoraj nikt nic nie pisał to pusto ;) Cześć :) słuchałam kilka razy piosenki, która wczoraj zaproponowałeś i teraz mi lata po głowie ;)

Ja o 11 wstałam :) a najchętniej to bym przespała tak do połowy marca ;) Może masz jeszcze jakieś propozycje jeśli chodzi o piosenki? :)

Ja również z chęcią zrezygnowałbym z jakiekolwiej aktywności w zimie :) Co do piosenek dzisiaj najczęściej słuchałem : m.youtube.com/watch?client=mv-google&hl=pl&gl=PL&v=TV5m7KvWUj0 m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=PL&hl=pl&v=t8HQfbUrjiA m.youtube.com/watch?hl=pl&gl=PL&client=mv-google&v=xYc9orO98fE Tylko nie wiem czy Ci się spodobają :)

Będę się musiała do Ciebie ładnie uśmiechnąć może kiedyś jeszcze jakieś piosenki mi zaproponujesz :) bo ja to nie znam się na muzyce, nie umiem jej tak wyszukiwać jak Ty :) Może zacznę wyszukiwać czegoś co nas nie łączy, bo nie za dużo tych podobieństw? ;P

Codziennie moge Ci podrzucać 3 piosenki ;p parę rzeczy znalazłoby się które nas różnią np ty pewnie jesteś ładniejsza ode mnie, wiekty umiesz gotować a ja nie i wiele innych rzeczy :D

Będę wdzięczna ;) w kwestii wyglądu bym się spierała, więc to odpada :p gotowanie ok chociaż Ty się będziesz uczył, więc może akurat polubisz;)

Za takie piosenki może być taka zapłata ;) nie jestem piękną modelką, wiec może to Ty jesteś ładniejszy o ile można porównać wygląd mężczyzny i kobiety ;)

Nikt nie powiedział ale jak jak mam być ładniejsza od Ciebie to założyłam, że muszę być modelką :)