Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

No właśnie trzeba by już kłaść się spać, bo jutro wstajemy około południa ;) nie mam raczej planów na jutro.

Chociaż może zabiorę się za pisanie pracy magisterskiej bo tydzien wolnego minął a ja nic nie zrobiłam ;P

Socjoterapia w pracy z dziećmi w wieku szkolnym z zaburzeniami w zachowaniu. Mnie też chociaż wolę siedzieć dłużej niż wcześniej wstać jakbym miała wybierać.

Nie jest taki trudny :) zaburzenia zachowania - agresja, kradzieże, kłamstwa, wagary itp. Można z życia opisać. W przyszłym tygodniu idę przeprowadzić badania :)

Kruszynka jestem tuż przed 200str;) niezłe są opisy........aż się nabiera ochoty na to samo hehehe pozdrawiam Wszystkich:)

A ze śniadaniem byłoby idealnie ;) nie wiem jak inni ale ja już dawno wstałam :p

Dzień dobry! :) i smacznego głodomory z tego co czytam :D setunia - ja właśnie dobijam do 400 str, no tak, przyznam rację, czasem chce się tego samego, ale w niektórych momentach, wydaje mi się, że przekraczają granice moralności :D

dobrze, dobrze, delektujecie się :d no powiem Ci, że praktycznie tylko na tym aspekcie się opiera :D