Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfoejdfi

kto pozbyl sie juz marzen o rodzinie i wlasnym mieszkaniu????

Polecane posty

Gość zła_wróżka
Bo pustkę w mózgoczaszce już masz.

Gość popieram cię ,....
kochana zła wróżko też popieram cię i tego samego mu życzę :)

Gość popieram cię ,....
tak wróżko on pustkę ma w mózgoczaszcze totalną masz racje

Gość Darass
DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN, KTÓRE ZRZEDZA I NARZEKAJA NA SWÓJ LOS. jezeli pracujesz na kasie i jesteś ponura i smutna to mozesz mieć pewność, ze nikogo ciekawego nie poznasz. WIECEJ OPTYMIZMYU!!. piszecie ze macie 27-32 lata, - to jest właśnie idealny wiek, aby poznać faceta niestety będzie to raczej facet rozwiedziony, ale doświadczony życiowo przez co madrzejszy , który potrafil zatroszczyc się o swoja kobietę lepiej niż o swoja była zone. zamiast biadolić należy zrobić coś dla siebie, dla poprawy samopoczucia np sauna, solarium, kosmetycza.... i jak na kasie będziesz się uśmiechać to szybko zaskarbisz sobie przychylnośc mężczyzn (jedyny minus tej sytuacji to ze do Twojej kasy będzie kolejka, mężczyzn oczywiscie)

Gość popieram cię ,....
do rewinda tak twój poziom agresji i regresji !!!!!!!!!!! masz regres rozwojowy .....umysłowy i jakitylko być może ....

Gość popieram cię ,....
do Drassa nie siedzimy na żadnej kasie ktoś podał tylko przykład a my nie jsteśmy kasjerkami ani sprzątaczkami

Gość rewind
sła wróżko.....nawzajem. Najgorsze jest to, że daliście sobie wmówić, że wszystko co was spotyka to tylko i wyłącznie wasza wina a ten topik już od chwili użycia słowa "facet" zmierzał w kierunku, w którym zmierzają wszystkie topiki na kafe kierowane jakąś dziwną siłą...bezwładności(?)...Czyli, że wszystkiemu są winni faceci. Jeżeli uważacie, że taki światopogląd to nie jest mentalna nędza to radzę to porównać np z ideologią nazistowską w której kozłem ofiarnym byli żydzi. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że wasza rozpacz i wasze frustracje są animowane chociażby przez takie fora i pielęgnowane w celu zarobienia na was? Zapytacie jak mozna zarobic na biednych? Patrz państwo Polskie. Najwięcej zawsze zarabiało sie na biednych...Chociażby poprzez wmawianie im, że za pracę sprzątaczki nie należy im się szacunek a co za tym idzie godziwa pensja. Pozdrawiam i życzę miłego lotu w dół...aż do samego piekła

Gość joanna_27/Lyon
a dlaczego pozbyliście się marzeń o rodzinie? i domu co wykształcenie ma do planowania życia?

Gość rewind
A oto jeden ze sposobów zarabiania na wpędzaniu was w kompleksy: ""zamiast biadolić należy zrobić coś dla siebie, dla poprawy samopoczucia np sauna, solarium, kosmetycza....""" Zastanówcie się kto jest waszym wrogiem;) Kolezanko od regresu...Pluj sobie bo takie puste inwektywy nie robia na mnie wrażenia

Gość zdaje się że master
nie naciagnął sobie dzisiaj moszny na słoik i jest sfrustrowany :o

Gość rfoejdfi
rewid czyli co robic?

Gość rfoejdfi
bo nie mam pieniedzy na dom-zarabiam malo jako sprzataczka i nawet kredytu nie dostane faceci mna gardza z powodu zawodu i rowniez nie chca sie ze mna wiazac rozwodnika nie chce:(

Gość zła_wróżka
a ty nie robisz na nas wrażenia, stary bezsilnie wkurwiony idioto

Gość a kto jest
kto niby jest masterem ???? ten cały rewind ???

Gość Darass
do popieram cie...... sprzątaczka, kasjerka, barmanka, kosmetyczka, fryzjerka, nauczycielka, pani w salonie t-mobile, przedstawiciel medyczny, lekarka, pielęgniarka, bibliotekarka, kierowniczka, urzędniczka..... JAK BĘDZIE NADĘTA I PONURA TO NIGDY NIE ZWRÓCI NA SIEBIE CZYJEJŚ UWAGI - zycie wygrywaja tylko pozytywnie nastawieni do codziennosci!!!

Gość zła_wróżka
widać, że poniosłeś ostatnio jakąś większą porażkę i robisz pod siebie ze złości.

Gość nas nie wpędza
nie wpędza w kompleksy A oto jeden ze sposobów zarabiania na wpędzaniu was w kompleksy: ""zamiast biadolić należy zrobić coś dla siebie, dla poprawy samopoczucia np sauna, solarium, kosmetycza to akurat nas nie wpędza w kopleesky ... Do kosmetyczki mogę iść ,do solarium też ale nie chodzę bo to szkodzi urodzie i zdrowiu ///// a na saunę niezbyt lubię .... ale nie wpędza mnie w kompleksy

Gość popieram cię ,....
wiesz ja jakoś jestem uśmiechnięta i miła i wszyscy to mówią .... a jakoś nie zawróciło to nikomu w głowie do szaleństwa .... poza wyjątkami którymi ja nie byłam zainteresowana z różnych przyczyn ...

Gość Darass
jedna pozytywnie nastraja sauna i inną grzybobranie czytaj miedzy wierszami ZRÓB COŚ CO SPRAWI TOBIE PRZYJEMNOSC, ABY PRZEZ CAŁY NASTEPNY DZIEN MIEĆ UŚMIECH NA TWARZY

Gość rewind
CO robić? mieć troche godności, zaufania do samego siebie i nie sugerować się presją społeczną oraz nie szukać kozłów ofiarnych tylko skupić się na rzeczywistych wrogach

Gość Darass
skoro jesteś mila i uśmiechnieta........ musisz być bardzo wymagajaca w stosunku do tej drugiej połówki. spośród milionów spotkanych w życiu facetów nie wybrałaś zadnego to spuść z tonu bo pracujesz na swoja samotność

Gość Darass
ciekawy film na POLSACIE ;-)

Gość popieram cię ,....
bez przesady aż milion facetów to mnie nie podrywało miałam na myśli kilku nie wiem może 4 - 5 a to nie jest milion ..... byli młodsi ode mnie i niczego swym umysłem nie reprezentowali więc nie i już ...

Gość popieram cię ,....
desperatką ani kamikadze nie jestem , żeby zmuszać sie do bycia z kimś do kogo nic nie czuję .... Trudno , będę sama , jakoś to przeżyję , skoro tyle osób przeżyło i jakoś żyło ....

Gość rewind
No to powodzenia:)

Gość tlr
Zarabiam przeciętnie. Mam auto i mieszkanie, bez kredytu na szczęście. O rodzinie już nie myslę - mam 39lat - za późno to wszystko zdobyłem.

Gość Darass
milion, Ciebie nie podrywało, ale w swoim życiu minęłać milion facetów na ulicy, w autobusie, windzie, koncercie, szkole z czego 1% było godnych zainteresowania, a to daje liczbę 10tyś do których należało sie uśmiechnać i dać jakiś sygnał ;-)

Gość rewind
tak...już jesteś na jedną nogą w grobie:(

Gość rfoejdfi
usmiecham sie do obcych mezczyzn ale oni nie sa mna zainteresowani mowie ze nie jestem specjalnie ladna a oni odpowiadaja usmiechem tym ladnym tylko;(

Gość rewind
Z tym milionem to chyba lekka przesada. Licze tych na których zdążyła zawiesić chociaż oko....No chyba, że pasjami odbiera defilady wojskowe czy coś. Tak mi wyszło, że nawet niech ma kontakt wzrokowy dłuższy z powiedzmy 200 dziennie to rocznie daje to ok 70 tys a więc przez 10 lat ok 700tys