Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfoejdfi

kto pozbyl sie juz marzen o rodzinie i wlasnym mieszkaniu????

Polecane posty

Gość rewind
cóz za błyskotliwy podszyw:)

Gość rewind
nie mam rozumu bo wpierdoilili mi kiedyś dwóch typków i po operacji na głowę mam trudności z myśleniem i słownictwem polskim .....;/ a do szkół też mnie nie chcieli więc wymagań co do kobiet nie mam żadnych moja matka była sprzątaczką i było ok !

nie wiem podszywie kim była Twoja matka ale biorąc pod uwagę to co mówiłaś o sprzątaczkach zanim się podszyłaś to nie masz się czym chwalić:)

Gość rewind
mam problem bo mój intelekt już szwankuje sam nie wiem co pisze i kim jestem .....

Gość rewind
oj teraz zrobiłem się na czarno i jest nas dwóch jeden czarny drugi pomarańcz !!!podoba się wam ?

jeszcze jakieś bulwersy słonko? Nie masz żadnej randki z jakimś prawnikiem albo lekarzem...Dzisiaj piatek. Jeszcze pomyślę, że Ci na mnie zależy czy jak:D

wychodzisz z błędnego założenia, że obnizysz mój "prestiż podszywając się pode mnie:) Ja to nie Ty:) Zwisa mi to więc pisz sobie tutaj do usranej śmierci nawet a ja ptrzez ten czas zmienie 25 razy nick;) Co za idiotka😘

Gość rewind
jestem zdruzgotany bo dupa nie che ze mna pisac ......cóż mi zostało spotkac się ze sprzątaczką bo tylko taka mnie chce

Gość taki jeden facet 28
wszyscy poza autorką jesteście kreytnami że mała głowa ..... idzcie na leczenie do psychiatry

Gość House
ale macie problemy a ja mam tyle 30.01.74 nie mister nie brzydal i sam bede obchodzil urodziny ..mieszkam z rodzicami choc sam na dole a mam taki dom czynszowy i nie..inteligentnych sasiadow i nigdy nie mialem dziewczyny choc bylem w 2000 r w night clubiku ale wyszlo maslo maslane Jarek z Katowic spirit74@wp.pl