Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karin fhfh

Az boje się uwierzyć...

Polecane posty

Gość Karin fhfh

kupiłam test ciążowy, miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś. Patrzę, jedna krecha, odłożyłam, za chwilę znowu, i taki mały cień drugiej kreski się pojawił... minęły 3 godz, z cienia zrobiła się taka cieniutka jaśniutka druga kreska, a więc dalej nic nie wiem :/ termin spodziewanej miesiączki dziś.

Gość wefewfw
przemoczony i widać miejsce gdzie byłaby druga kreska - tyle wg mnie

Gość Karin fhfh
Czyli nic?

Gość aha123456
czesto po jakisms czasoe pojawia sie 2 kreska czy jest się w ciazy czy nie, kup nowy test i zrob jutro rano

Gość przyszlamama123456
może byc wada testu, moze byc przemoczony, a możesz i byc w ciązy chociaz zazwyczaj druga kreska pojawia ja się bardzo szybko... najlepiej zrobić drugi, albo po prostu isc do lekarza

Gość nieoczekiwana zmiana miejsc
zrób za 3 dni powtórkę

Gość mamazwariowana
A daj fotkę...ocenimy...

Gość Bądź sobą
a po jakim dokładnie czasie pojawił się ten cień??

Gość nie jestes w ciąży........@!!!
przecież na opakowaniu jest napisane, że wynik jest wiarygodny po 2 czy 3 minutach, i nie należy sprawdzać później bo może być wynik zafałszowany. I może się własnie pojawić druga kreska. Czytać ludzie instrukcje...

Gość kumpela.....
Zrób test z porannego moczu wtedy wynik testu jest bardziej prawdopodobny. A wynik odczytuj po ok.5 minutach a nie po 3 godzinach. Powodzenia! :)

Gość Karin fhfh
cień na pewno w ciągu 5 minut, a pózniej zrobił się cieńszy ale trochę wyraźniejszy. Są jakieś inne symptomy, hmm, podwyższona temp czy coś? Nerwowośc (mam wkurw.. cały dzień)

ja też tak miałam zrobiłam odczekałam ile trzeba było i nic ok ,zostawiłam go po kilku godzinach patrzę druga kreska myślę że to mocz tak się tam przelał i okres dostałam :)

Gość Karin fhfh
No tak, ale ten cień drugiej też był.... albo mam haluny już jakieś... we wrześniu poroniłam w 9 tyg i dopiero zaczęliśmy starania, byłoby tak pieknie :)

Gość Karin fhfh
to pewnie był przemoczony, bo sporo wlałam (żeby było więcej tego hormonu heheheh :P ) ech naiwność ;)

Gość Karin fhfh
poczekam do poniedziałku, jak nie dostanę okresu to kupie nowy test.

Gość okaoka
gdyby wkur..w był objawem ciąży,byłabym wieczną ciężarna:-) zrób jutro nowy test,a najlepiej bete.po co się zadreczac,kiedy wszystko jest takie proste i oczywiste.

Gość ja też tak miałam
a teraz 8 miesiąc leci... Zrobiłam test rano i jedna krecha więc odłożyłam w łazience bo się spieszyłam, wieczorem chcąc go wyrzucić zobaczyłam drugą kreskę jaśniejszą, ale dobrze widoczną.

a przeczytałyście instrukcję obsługi? zrobiłam w życiu dwa testy i w każdym było napisane, ze druga kreska po kilku minutach od włściwego czasu się nie liczy?

Gość ooojjdjjdjjd
o właśnie nie wydawaj kasy na 10 testów tylko zrób beta HCG - będzie najpewniej no i nie będziesz musiała dopatrywać się jakiś kresek..

Gość Bądź sobą
Ja miałam po 3-5 minutach druga kreskę taka że musiałam się wpatrzyc. Jak było dalej to nie wiem bo ja od razu wyrzuciłam. Obecnie 35tc ale ja zrobiłam bete dla pewności:)

Hej dziewczyny przeczytałam wasze wypowiedzi i doszłam do wniosku ze ja tez chciałabym się Was poradzić . Od paru miesięcy biorę tabletki artizia niestety ostatnio w 1 tygodniu pierwszego opakowania (wzięłam 6 tabletek) zapomniałam ich zabrać do mojego chłopaka ! był to 4.01 piątek i sobotę "przytulaliśmy się" po pominięciu tych 4 tabletek dostałam krwawienia z ich odstawienia. Postanowiłam zrobić 7 dniowa przerwę tabletkę wzięłam w sobotę ,jednak uprawialiśmy sex i w poprzednia sobotę i niedziele dodam ze to był pełny sex . Dzisiaj mija 2 tyg odkąd zapomniałam tych nieszczęsnych tabletek i oczywiście zamartwianie (wiem co powiecie ,ale darujcie sobie takie uwagi ze nieopowiedziana jestem itp) dużo sie juz naczytałam i mam do was parę pytań kiedy lekarz mógłby wykryć lub ostatecznie wykluczyć ciąże? Czy w czasie brania tabletek normalne jest odczuwanie lekkich bóli w podbrzuszu i wrażenie "powiększonego jajnika", "macicy" ,dodam ze mam ostatnio problemy z wzięciem głębokiego oddechu (chyba na tle nerwowym) jednak przy próbach jego wykonania czuje kłucie lekkie lewego jajnika .

Gość do hoony
jak ty matole niby chcesz czuć jajnik powiększony i macice? biologi nie miałas w szkole ze takie pierdoły piszesz!!!???? a może masz ban na google??! bo jak nie to dowiedziałabyś się ze jelita przykrywają macice i jajniki !! ich powiększenie moze stwierdzić lekarz na usg bo zwyczajnym badaniem tylko ich bolesność Nie chce mi się wierzyć ze takie pustaki bawią się w sex, szkoda ze nie myślą ze dzieci się z kapusty biorą ...

przecież napisałam w cudzysłowie nie? ze odnoszę takie wrażenie nie ?? sama jesteś matołem ,nie obrażaj ludzi .A jak bolą cie jajniki przed miesiączka to co mówisz ze to jelita ??? bo przykrywają macice ? Cybka po tylu latach miesiączkowania umiem odróżnić ból w okolicach jajników a jelit . Co za ludzie ...

Co za ludzie ... Od paru lat miesiączkuje i umiem odróżnić ból jajników ,gdybym miała wzdęcia to bym napisała w innym temacie "matole" a po 2 napisałam w cudzysłowie ślepoto żeby mniej więcej określić to uczucie a nie dosłownie ..

a na tescie pisze jak krowie na rowie k..wa czarno na białym, żebye nie odczytywać wyniku po uplywie X czasu !!

Gość teścik
Nie wiem dlaczego niektóre z Was tak się denerwują. Ja też czytałam instrukcję i wiem, że test należy odczytać po określonym czasie. Z drugiej strony na moim teście ( dwóch) druga blada kreska pojawia się mocno po czasie ok 3 h..... i teraz jestem w ciąży. Czasem coś w tym jest. Najlepiej sprawdzać w dniu spodziewanej miesiączki. Pozdrawiam

Gość silkotal
W ciąży kreska testowa pokazyje się niemal w tym samym momencie co kontrolna.

Gość czerwonawa rakietka
Mi ta kreska ciążowa na dwóch testach pojawiła się natychmiast. Test robiony w 33 dc wieczorem i drugi 34 dc rano czyli jakieś 3-4 dni od daty spodziewanej miesiączki. Robiłam też w 24 dniu tego samego cyklu i była tylko jedna krecha.

a mi wlasnie pojawila sie taka bardzo blada po kilku minutach (nie od razu) i bylam w ciazy. Ja robilam kilka dni przed miesiaczka, wiec to byl wynik jeszcze bardzo wczesny, ale z mojego doswiadczenia wynika ze jesli nawet blada, ale kreska sie pojawia do tych 10 min to jest sie w ciazy. I polecam te testy plytkowe, a nie takie paseczki, gdzie sie bezposrednio na nie sika, bo taki mi nie pokazal 2 kreski, chociaz bylam w ciazy...:) Powodzenia!

Gość Karin fhfh
A okresu dalej ni ma :O tylko kłuło mnie dzis z prawej str podbrzusza...