Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrezygnowana...

pomóżcie bo nie daję rady

Polecane posty

Gość kjkjjk
Udany seks???

udany , ale czasem łapię się na tym, ze się zmuszam .... on jest czuły dla mnie tylko w łóżku - chyba podświadomie chcę, żeby był dla mnie czuły, żeby poświęcał mi uwagę jakkolwiek - nawet jeśli byłoby to tylko wtedy i w ten sposób.... myślicie, że oszukuję się myśląc, że skoro chce czułości w łóżku to nie wszystko umarło? :(

Nawet kiedy oglądamy coś w tv wieczorem i zdarza nam sie przytulić , zaraz po filmie idzie jeszcze do komputera- czuję się jakbym była tylko dodatkiem do jego życia , a nie kochaną osobą z którą chce się spędzać czas.... Przeczytałam jeszcze raz to wszystko co napisałam od początku - gdyby to pisała obca osoba napisałabym jej : "przestań się łudzić" - tylko dlaczego tak ciężko samemu to przyjąć?

Gość mahoniowy fiolet
zrezygnowana... zglądasz to jeszcze? Mnie ostatnio pochłonęła opieka nad półrocznym synkiem i nie miałam nawet czasu odpalić komputera. Za to mój M. wręcz przeciwnie-ciągle gra w słuchawkach, przy tym krzyczy, albo śmieje się jak debil :/ Fajnie, że masz plany co do siebie. Doskonale rozumiem to rozgoryczenie po seksie, bo mój teżwraca do kompa :( Ja od dzisiaj zaczynam rewolucję w domu- zero prasowania koszul, gotowania obiadków itp, niech sobie żyje swoim życiem. Kolejny etap, to przeniesienie go z kompem do jednego pokoju, niech tam mieszkają i nie dezorganizują nam życia, synek jest dla mnie najważniejszy. 3mam kciuki na Ciebie!

Nie zaglądałam . podziało się wiele - odkryłam romans męża z kobietą z tej gry - był już z nią umówiony na spotkanie w hotelu , nie pojechał bo odkryłam. Było dużo złości z jego strony na mnie że grzebałam mu w kompie i komórce , potem próba ratowania- zniszczył nas brak zaufania , lęk przed otwarciem się na siebie . Zdecydowaliśmy się rozstać . Zerwałam też całkiem kontakt z tamtym mężczyzną z którym miałam romans. Ja chyba się nie nadaję, powinnam być sama , nie chcę już więcej cierpieć. W przyszłym tygodniu wystawiamy dom do sprzedaży , ale póki co mieszkamy razem , i muszę na niego patrzeć i słuchać jego szczebiotania na skype do tej kobiety. Jest mi bardzo ciężko, bo uzmysłowiłam sobie że bardzo kocham męża. Naprawdę starałam się odbudować, naprawić - ale z jego strony już nie było chęci- wypalił się, no i serce ma zajęte pewnie tamtą kobietą. Od miesiąca schudłam 6 kilo, nie jem, mało śpię, przeszłam kilka załamań , teraz jestem w kolejnym - nie mam już siły , mam wrażenie że już więcej nie udźwignę. Najchętniej bym zasnęła i już się nie obudziła.