Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaakkkiu

jakie marki

Polecane posty

Gość jaaakkkiu

Jakie marki (ubrań) uważacie za luksusowe?

Gość jaaakkkiu
hej jest tu kto

Gość tylkooooooo
mayoral

Gość malika...
dla mnnie luksuosw to nylyby jakies typu versace, dolce and gabbana, itp.

Gość jaaakkkiu
cos maly odzew - moze nie ten dział, ale w kwietniu 2012 przeprowadzona badania wsrod polaków i wyszło,,ze duży procent uważa za markę luksusową adidasa, nike, puma. :) Dlatego pytam, co wy na to?

Zależy jak na to patrzeć a raczej jakie są "kategorie" do wyboru. Bo dla mnie np. adidas jest z wyższej półki, ale nie luksusowej. Dla mnie coś co jest luksusowe to takie od projektantów za cenę liczoną w tysiącach złotych. Tak czy owak takie od projektantów są dla mnie nieosiągalne, więc odrzucając takie super drogie marki wychodzi na to że owszem np. adidas może być luksusowy. :)

Gość allevv
co jest takiego luksusowego w szmacie z chin? Trzy paski? Cena chyba tylko? Albo w tych t-shirtach- toz to po praniu do mycia podłogi tylko!

co innego towar markowy a co innego towar luksusowy. Towar luksusowy jest produkowany dla wybranej klienteli o określonym statusie społecznym i finansowym (oczywiście każdy kogo stać może kupić ale projektant skupia się na danej grupie konsumenckiej). Najwyższa kategoria ma świadczyć o zamożności klienta (jak już takie rzeczy kupują to chcą by było wiadomo że to nie byle niska półka) i o jakości. Markowe to zwyczjanie każde które mają znaczek R obok nazwy marki. Dla mnie marka luksusowa to Loro Piana, Giorgio Armani (międzyinnymi) dla mężczyzn a dla kobiet Hermes (akurat torebki) Chanel, DG.

Gość cnnxcnxbc
Nie sprzedają w Pl marek luksusowych w marketach ani galeriach , to jest pewne ;)

Gość gość
https://www.facebook.com/StrefaMalychVipow Zapraszam do nowo otwartego sklepu we Wrocławiu na ul.Zwycięskiej 14e po nietuzinkowe ubranka hiszpańskiej firmy Mayoral,niemieckiej Kanz ,obuwie skórzane,zabawki i duuużo więcej.Kontakt tel 71 7150170 i 603681050 STREFA MAŁYCH VIPÓW

Gość ex_debill_znowu_po
nie jestem specjalistką od marketingu, ale profesjonalne zdjęcia by się przydały, bo póki co to ludzie ładniej potrafią sprzedawać 'szmaty' na allegro; a nie kupiłabym od Ciebie, nawet gdyby mnie było stać, ze względu na zdrabnianie: 'dzianinkowe sukieneczki w dwóch kolorkach' przyprawiają o rzyg;) rzeczy fajne:)