Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strapiona

Jak przestać myśleć o jego kochance?

Polecane posty

Gość Strapiona

Odkąd mój partner mnie zdradził (mimo to jesteśmy w tej chwili razem), obsesyjnie myślę o jego kochance. Co robi, gdzie wyjeżdża na wakacje, kto jest jej rodziną, jak układa jej się w pracy, z mężem, jaką jest osobą... Codziennie podglądam ją na portalach społecznościowych, zbieram jej zdjęcia z internetu, szukam jej wypowiedzi. Co jest ze mną nie tak? Czasami też czuję wstręt do siebie, bo mam ochotę się z nią zaprzyjaźnić. W wielu sferach chciałabym być taka jak ona. Mieć podobne życie. Czasem mi się nawet śni jako przyjaciółka. Mimo że z drugiej strony jej nigdy nie wybaczę tego co zrobiła.

Pora na specjalistę ,bo sama sobie z tym nie poradzisz albowiem od razu widać,żeś słabej konstrukcji psychicznej.

Również tak uważam. Ale to dlatego ze chcesz być taka jak ona, masz mało wiary w samą siebie. Powinnaś znależć coś co doda ci skrzydeł i zapomnisz o tej całej wstrętnej historii

Gość młoda, ale może mądra
hehe dobre, o tym jeszcze filmu nie było. Ale z psychologicznego punktu widzenia, wynika iż jesteś zła, rozżalona i zazdrościsz jej tego, że Twój facet wybrał wtedy ją. Czujesz z nią patologiczną emocjonalną wieź, w postaci dzielenia wspólnego mężczyzny. W zasadzie, to chyba nadawałabyś się na religię islamu, gdzie facet ma wiele babek a one się przyjaźnią

Gość nigdy do niego nie
" Mimo że z drugiej strony jej nigdy nie wybaczę tego co zrobiła." ona ci nie zrobiła NIC. to twoj partner ciebie zdradzil i potraktowal jak gowno. swoja droga, nie pomylil sie, bo kobieta, ktora po zdradzie zostaje z facetem, faktycznie jest gownem

Gość Strapiona
Szczeruś, masz rację... często się rozsypuję na kawałki. Choć mojemu partnerowi wydaje się, że daję sobie radę z tą ciężką sytuacją, którą mi zgotował.

Gość Strapiona
Czy takie zaburzenie ma jakąś nazwę?

Gość Strapiona
Paranoja związana jest z urojeniami, a urojeń nie mam. Mam po prostu reakcję zupełnie odbiegającą od przyjętych zachowań w takich sytuacjach tj. próbuję się do tej kobiety zbliżyć zamiast o niej zapomnieć.

Gość ja mam dośc podobnie, ale bez
zdrady. Spotykam sie z facetem,który mnie kręci jak dotąd jeszcze nikt, chyba sie zakochałam. Jego ex zrobiła z niego totalnego wraka i miałam do niej straszną niechęć, ale jakiś czas temu zobaczyłam na zdjęciu i od tamtej pory mam obsesję :-O Jets to piekna kobieta, tuż po 40. ale przepiękna, figura doskonała, piekne długie włosy, usmiech, bielutkie zeby, taka seksowna,ze masakara i teraz ciągle wyobrażam ich sobie jak sie kochają :-O jak ona go kokietuje, jak go wabi, wyobrażam sobie jak robi jej minetkę, jak kochają sie pod prysznicem w ich wspólnym domu (który widziałam na zdjeciach-wnętrza). To jest tak silne, ze az mnie podnieca :-O ale jednak czuję ogromny ból i żal oraz niecheć ,zeby on mnei całował :-(

Gość coś do dodania
iup

Gość jak ja lubie234
juz nie macie o czym myslec tylko o kochankach waszych facetów etc

Gość mcmc
Pomysl jak to robili razem

Gość Strapiona
mcmc, mnie już nie interesuje jak to robili razem...

Gość Strapiona
mcmc, mnie już nie interesuje jak oni to robili razem...

Gość UP - Kafeteria
up