Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izadorka

czy wiazac sie z żonatym?

Polecane posty

jeżeli ma dwoje dzieci.cały czas myśli o mnie....jak mam mam z nim skończyć jeżeli on swoje

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie da sie zwiazac z kims kto jest zwiazany z kims innym :o

Gość CzeeseOnToastWithTomatoKetchup
Nie! Nie miej z nim nic wspólnego! Jakby był rozwodnikiem z dwójką dzieci to jeszcze jak Cię mogę - nie ułożyło mu się z żoną i jeśli Ty nie masz nic przeciwko temu, że dzieci będą zawsze tak czy siak na pirwszym miejcu to luz. Ale za żonatego się nie bierz! Mam za sobą zakochanie w żonatym lowelasie. Jedyne za co mu jestem wdzięczna to cudowny seks i lekcja na przyszłość, żeby od żonatych trzymać się z daleka!

ten człowiek nie daje mi spokoju nie kocha swojej żony ale ma z nia dwojke dzieci chce odejsc od niej i chce ze mna sie zwiazac jak mam mu uswiadomić że dzieci sa najwazniejsze i że ja niebede odrywała ojca od dzieci.nie chce go. ja tylko byłam szczesliwa jak mnie ktos przytulił pocałował czyli on. ale niechce z nikm być>co mam zrobić

kurde kochana masz racje ale jak od tego idioty odpętac sie ja byłam zadowolona jak mnie przytulił pocałował całował a on zaraz marzy sobie ze ja z nim będe.... ale ja nie chce nie wiem jak mam to zakończyć poniewaz po pierwsze szkoda mi go bo ta żona to jest je bnieta krótko mówiąc i on nie ma z kim pogadac wyżalić się>a po drugie boje sie wstydu ludzi plotek

Gość niakka
Zerwij z nim i tyle. Jaki to problem, żeby uciąć wszelkie kontakty?

macie racje tylko jak zmienie numer to on jest wstanie przyjechać do mnie do domu.........i znow ta sama historia....tłumaczyłam mu milion razy że i tak to nie ma sensu ale on swoje.............

boje się że jak zakończe to to on sie zemsci i bedzie o mnie opowiadał różne rzeczy ku sz dzi du daje i boje się że ta opinia pojdzie dalej i ludzie beda na mnie patrzeli jak na jakas kurwe i że nikt niebedzie mnie chciał boje sie ze zjebie mi opinie

Gość Izzbizz
Jak zabrniesz w taki związek to będziesz miałą na długi czas kaca moralnego. ON może i żony nie kocha, ale założę się, że zamiast próbować z nią rozmawiać i rzeczy naprawiać lub po prostu po ludzku zerwać, to on za jej plecami umawia się z Tobą. Zasługujesz dziewczyno na faceta, który Cię będzie kochał i przytulał, ale nie chował się po kątach, bo Ty będziesz jego jedyną kobietą!

Gość CheeseOnToastWithTomatoKetchup
O matko! Dziewczyno! Będą na Ciebie patrzeć jak na dzivkę jak będziesz się nadal z nim spotykać i to wyjdzie na jaw. Jak po kilku pocałunkach "oprzytomniejesz" i dasz sobie siana to zrobisz rzecz mornalnie poprawną. Poza tym on nikomu nie powie - sama mówisz, że nie ma z kim gadać, a poza tym on nie będzie chciał, żeby się ktokolwiek dowiedział, że jest niewierny.

Gość gfstrgrdthfggdfgsdhy
boisz się że facet który zdradza swoją żone zjebie ci opinie?? to chyba musiałby być jakiś desperat bo swoją opinie też zszarga

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro nie kocha zony i chce odejsc to czemu jeszcze tego nie zrobil? na co czeka?

Gość women78
Uciekaj, póki możesz. Facet tradycyjnie kłamie, że żona zła, a dzieci potrzebują ojca. Po prostu chce mieć darmowy seks bez zobowiązań, a z czasem zobaczysz, że i tak jesteś na ostatnim miejscu, bo weekendy z żona, wakacje z żoną. Dla Ciebie nie będzie nic. Nie wejdziesz w normalne relacje z innym mężczyzną. Szkoda czasu. Ja tak zmarnowałam 7 lat swojego życia. Na początku też mi słodził i uwierzyłam mu w bajki pt. żony już nie kocham . Potem powiedział, że nic mi nie obiecywał. Teraz jestem w związku z innym mężczyzną, któremu powiedziałam o poprzednim i wiecznie ma do mnie pretensje. Wybierz więc co jest dla Ciebie dobre, abyś nie miała tak przechlapane jak ja mam.

Gość niakka
To z kim ty się związałaś? Z jakąś osiedlową paplą?

Gość wiesz ty autorko--
dziwnie gadasz-chcesz sie z nim zwiazac,zeby ci zlej opinii nie zrobil?! Co za bzdety lol

Gość sory pisze 1 reka
zacznij rozpowiadac ze zonaty cie zaczepia, zeby wszyscy wiedzieli

co mam robić......................................?jakaś najlepsza rada według was