Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoopalającaa

Jak używać samoopalacza, zeby opalenizna była równomierna?

Polecane posty

Gość samoopalającaa

Jakbym go nie nałożyła, to i tak smugi zostają i wyglądam jakbym była brudna... Równomiernie rozsmarowuję, już sama nie wiem, co robię źle :( I drugie pytanie - jaki jest wasz ulubiony samoopalacz/balsam brązujacy?

Gość jhi
Nakładam balsam na mokre ciało, po 1 godzinie zmywam z twarzy, po 3 godzinach biore prysznic i myje reszte ciała. Opalenizna zawsze jest delikatna i rownomierna a mam bardzo jasną karnację. Jak trzymałabym balsam za długo na skórze, szczegolnie na twarzy to utrwalilyby sie zacieki a skora bylaby zółta

Gość samoopalającaa
Mam bardzo bardzo jasna karnację, a nie lubię być blada. Solarium... Pewnie w końcu siewybiore, chociaż nie pochwalam tego za bardzo, wolałabym samoopalacz/balsam brazujący albo naturalna opalenizne, no ale tego ostatniego w zimie przecież nie dostanę.:( jhi - zmywasz ten balsam? PRzecież on ma się wchłonąć... Ja zawsze zostawiam do wchłonięcia na noc, moze to dlatego te smugi mam.

Gość samoopalającaa
Mam bardzo bardzo jasna karnację, a nie lubię być blada. Solarium... Pewnie w końcu siewybiore, chociaż nie pochwalam tego za bardzo, wolałabym samoopalacz/balsam brazujący albo naturalna opalenizne, no ale tego ostatniego w zimie przecież nie dostanę.:( jhi - zmywasz ten balsam? PRzecież on ma się wchłonąć... Ja zawsze zostawiam do wchłonięcia na noc, moze to dlatego te smugi mam.