Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina94

Pytanie do facetów, czy on we mnie doszedł? mam 16lat pomóżcie !

Polecane posty

Gość robertooooo
plemniki zyja dlugo . Idz do ginekologa. Jezeli wtedy nie skonczyl to nic nie znaczy. Po pierwszym razie na pewno nie umyl penisa substancja plmnikobujcza. Mydlo i woda nie wystarczy

Gość paulina94
Wymylam sobie pipe prysznicem, jak myslicie - to zalatwi ewentualna ciaze? Moj chlopak mowi ze sie nie spuscil

Gość doors yang
Takie o to mamy młode pokolenie kobiet. Brawo :( I Wy się dziwicie później czemu tak złe się mówi o samotnych matkach, czemu tak mało porządnych mężczyzn, czemu facet wiazacy się z samotna matką uznany jest za frajera i nieudacznika. Wielu mężczyzn ma niedosyt miłości ale na pewno nie od takich kobiet. Gdzie się podziału te kobiety sprzed lat???

Gość 555222:)
okropne jest to jak szykanujecie tą dziewczynę!!!w tym wieku wielu z nas robi głupoty,człowiek uczy się na błędach ponoć autorko,a Ty o escupelli nie słyszałaś?

Gość Patent na własne zdanie
Ależ wy moralizujecie. Nie inne byłyśmy w takim wieku: "to ten jedyny, będziemy zawsze razem itp." Zapomniały woły? Przestańcie! Teraz są inne czasy, zwyczajnie, Ale i za moich czasów 16 letnia dziewica to była rzadkość. A dziewczyna się martwi, szuka informacji, może w złych źródłach ale stara się.

Gość Patent na własne zdanie
A odnośnie edukacji seksualnej, Ja się pytam gdzie sa rodzice. Bo to od nich taka wiedza powinna wychodzić, a nie od Pani w szkole. Błagam was ja regularnie sie zrywałam z takich lekcji. A Pani też nie za bardzo wiedziała co gadała.

Gość ghfieb
Kurwo ile bierzesz za numerek? Chcemy koledze na 16 urodziny coś załatwić.

Gość Dziewczynko
ty wierzysz w te bzdety że on za tobą tęskni.Chciał się z tobą przespać, i faceci w tym wieku nie są stali w uczuciach.

Gość ucieczkazlekcji
jestes bardzo mloda. nie piszesz kiedy mialas pierwszy okres w ogole. bo yak do okolo 2 lat po okresie pierwsze miesiaczki MOGA BYC bezowulacyjne, co NIE ZNACZY, ZE MUSZA. Nawet jesli uprawialas seks w dni nieplodne, ale przed owulacja, to biorac pod uwage, ze plemniki moga przezyc do ok. 5 dni, mozesz zajsc w ciaze. teoretycznie. jesli byly to dni nieplodne po owulacji to szansa na ciaze spada w sposob drastyczny, oczywiscie pod warunkiem, ze masz miesiaczki regularne, a nie masz na pewno na co wskazuje Twoj wiek. Niepotrzebnie ucieka sie z lekcji wdzwr.

Gość ucieczkazlekcji
Za moich czasow nie dziewica 16letnia to byla rzadkosc ;) Ale ja jestem rocznik 197... :)

Gość ucieczkazlekcji
Patent oczywiscie, ze rodizce tutaj powinni wspomoc szkole, niektorzy tak robia, ale podejrzewam, ze jest ich bardzo, bardzo niewielu. Dla niektorych to tematy tabu wciaz, nie przejdzie im przez gardlo slowo seks, sperma, penis, macica. A z wdzwr, jak sam/-a mowisz ucieka sie czesto, bo nie obowiazkowe, nie ma ocen. Poza tym tez nie kazdy n-l sprawdza sie na tym przedmiocie. A i mlodziez tez chyba nie jets zainteresowana tresciami o rodzinie, wartosci, tylko o samym czystym seksie. Ale... w UK przeciezjest wychowanie seksualne, czyli to co mlodziez interesuje, a tam odsetek dziewczyn nastoletnich w ciazy jest bardzo wielki, wiec to tez nie sprawdza sie jakby. Po prostu dostepnosc pewnych spraw, zmiany obyczajowosci, kultury poglebiaja teraz te ciekawosc bardziej niz kiedykoliwiek chyba.

Gość trapy wzięło
Dziecko weź lepiej lalkami się pobaw jeszcze albo misiem bo taki poziom reprezentujesz to, że uprawiała seks nie zmienia faktu, że emocjonalne jesteś nadal dzieckiem.

Gość anja707@wp.pl
Skoro w domu nie masz na kogo liczyć , to niech Twój chłopak Ci pomnoże wizyta u lekarza jest darmowa na fundusz zdrowia , a tabletka "72h po" kosztuje około 60zł. Nie odbieraj sobie życia , 60zł to nie majątek. Dajemy Ci radę byś poszła do lekarza , więc o co Ci jeszcze chodzi? Myślisz że zaradzisz wszystkiemu siedząc w domu i pisząc na forum. Do lekarza!

Gość kondon
szkoda słów,żal mi ciebie dziecko:O

Gość pan pen
powiedzcie dziewczyny czemu zaczynacie myśleć dopiero PO,a nie przed?

Gość chdgxh
Kobiety tak chyba maja. Tak samo jak wybierają faceta mówią, że na początku kochany a od początku zdradza czy bije itp.

Mając 16 lat wspinałam się z chłopakami po drzewach i to było romantyczne, wszystkie moje koleżanki były dziewicami :) Ehhh aż strach teraz mieć córkę czy syna skoro takie rzeczy się dzieją.

paulina 94, podam Ci mój email, ponieważ sama miałam podobny problem. Porozmawiamy o tym prywatnie, jeśli chcesz, tutaj nie ma sensu. astaroth_6661@wp.pl Proszę

Gość ghhf
Co wy widzicie w puszczanie sie

Gość paulina94
Dzieki za podpowiedzi ale nie skorzystam z nich bo dzis rano wstalam i nie wymiotowalam ani nie mialam nudnosci i bolow brzucha wiec nie jestem w ciazy. A chlopak mi napisal rano ;kocham cie, Dzis znowu bedziemy sie kochac namietnie

Gość paulina94
Dzieki za podpowiedzi ale nie skorzystam z nich bo dzis rano wstalam i nie wymiotowalam ani nie mialam nudnosci i bolow brzucha wiec nie jestem w ciazy. A chlopak mi napisal rano ;kocham cie, Dzis znowu bedziemy sie kochac namietnie

Gość kocham siebie i tylko siebie
czy , błagam powiedz mi że tak, źle cię zrozumiałam. Nie masz objawów dzień po stosunku więc w ciązy nie jesteś?

Gość ttttttuuuu
MARNE PROWO TEPEJ DZIDY

Gość ttttttuuuu
L

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
widać że gimbusy mają ferie.