Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającaaaaa

Jakie znacie sklepy internetowe z butami?

Polecane posty

Gość nartiss
Bierz w ciemno Nike Air Force 1. Kupiłam buty w sklepie kicks.land . Wcześniej czytałam praktycznie wszystkie opinie w sieci. Ogólnie ocena tych butów to 4.9/5. Przede wszystkim warte swojej ceny. W Kicks Land masz w razie czego 2 lata gwarancji, ale uwierz, że przez dwa lata w tych butach absolutnie nic się nie stanie nawet przy intensywnym użytkowaniu. W moim odczuciu to najlepszy pomysł Nike od bardzo, bardzo dawna. Poza tym dużo wersji kolorystycznych.

Gość margoola78
Na przykład www.nikbutik.pl Ceny są adekwatne do jakości- czyli jak na porządne skórzane obuwie przystało. Ale możesz też szukać znaczka 'ostatnia sztuka' wtedy duzo taniej coś kupisz. Ja tam nie wyobrazam sobie nosic butow innych niz skorzane, bo stopa ma mega komfort, a ja obuwie na kilka sezonow :)

Gość irek774
Jeszcze w latach dziewięćdziesiątych pierwsze Conversy kupiłem w warszawskim Starshop. Wtedy to był prawdziwy hit, a jak się udało dobry kolor trafić to już w ogóle :) Towarzyski smaczek :) W każdym razie ten mój ulubiony sklep obuwniczy działa do tej pory i to już w trzech lokalizacjach, np. w Blue City i w Promenadzie. Bardzo dużo butów u nich kupiłem na przestrzeni lat i nie zgłaszałem nigdy zwrotu towaru. Jak chcesz uczciwego traktowania to spokojnie zgłoś się do nich. Ewentualnie do sklepu internetowego starshop.pl, bo jest przy każdym zakupie darmowa przesyłka kurierska. Płacisz tylko za buty, a w razie wymiany nie ponosisz dodatkowych kosztów. Ogromny plus, a wiadomo, że zakup butów przez internet bywa czasami ryzykowny. U nich sprzedawca bierze na siebie niepewność.

Gość natiw
Ja polecam Wam sklep 1but.pl. Znajdziecie tam świetne przeceny, bezpłatną przesyłkę i ogromny wybór butów. Bez problemu można zwrócić coś co nie pasuje, pracownik z infolinii jest pomocny i udziela wszelkich informacji, gdy ma się pytania :) Bajecznie. Mają też certyfikat Trusted Shops, więc nie ma możliwości, aby coś poszło nie tak :) Warto zajrzeć na ich Facebooka. Tam też znajdziecie ciekawe informacje :) a jeśli będziecie mieć pytania, to możecie do nich napisać, odpowiadają błyskawicznie, miło i rzeczowo. Polecam!

Gość gość
Bierz w ciemno Nike Air Force 1. Kupiłam buty w sklepie www.kicks.land Wcześniej czytałam praktycznie wszystkie opinie w sieci. Ogólnie ocena tych butów to 4.9/5. Przede wszystkim warte swojej ceny. W Kicks Land masz w razie czego 2 lata gwarancji, ale uwierz, że przez dwa lata w tych butach absolutnie nic się nie stanie nawet przy intensywnym użytkowaniu. W moim odczuciu to najlepszy pomysł Nike od bardzo, bardzo dawna. Poza tym dużo wersji kolorystycznych.

Gość marcintt
W Warszawie to tylko Starshop.pl, jeżeli chodzi o zakup butów marki Converse, CAT Caterpillar, Palladium. Wielu moich znajomych chodzi do nich, żeby zapolować na nietypowe kolekcje butów lub ostatnie sztuki z różnych serii. Sklep dobrze doradza, znają najnowsze trendy, bez problemu pomagają dobrać buty do konkretnych czynności i stylu. Nikogo tam z przypadku nie zatrudniają. Co ciekawe kilka lat temu kupiłem od nich japonki Havaianas i do tej pory wyglądają jak nowe :) Latem tylko w nich chodzę. Absolutna wygoda.

Gość harrtsss
Bierz buty starshop.pl, bo nic nie zapłacisz za przesyłkę. Pasjonuję się turystyką górską. Bywam na dość długich wyprawach, gdzie występuje trudny teren. W Starshop kupiłem buty marki Palladium. Na życzenie ściągnęli mój rozmiar. Podeszwa w butach Palladium jest uniwersalna. Po górach chodzę i na co dzień, bez problemu. Sprzedawca w sklepie powiedział mi ciekawostkę, że tego obuwia używała we wstępnych etapach produkcji Legia Cudzoziemska :)

Gość gość885744
Tylko SellYo.pl ! Naprawde polecam :-)

Gość gość
Znam i polecam Nik Butik. Robiłam tam zakupy kilkakrotnie- zawsze jestem zadowolona, bo buty sa skórzane i dzieki temu wygodnie sie je nosi. Czesto sa promocje, wyprzzedaze- sklep godny polecenia.

Gość kajo991
Koniecznie zamawiaj buty z http://www.szch.pl/, mają bardzo dobre opinie, szybką wysyłkę a w dodatku bezpłatną do każdego zamówienia. Moim zdaniem warto zamawiać tego typu buty sklepach internetowych ponieważ są o stokroć niskie.

Gość gość
Sklep internet. Czas na buty :)

Gość gość
Nie wiem czy bylo ale ja polecam styloskop, vices, czasnabuty,elilu

Gość karolinasieron
ja od paru miesiecy szaleje na multu.pl - maja fajne ceny, co dla mnie jest mega wazne, bo nie zarabiam kokosow ;x najwazniejsze jednak jest ze maja wygodne i fajne jakosciowo buty no i do tego mega modne fasony :)

Gość gość
Merg dużo mówi. Znacie ten sklep? Mają dobre warunki, sensowne ceny, można trafić dobre okazje, ale też trzeba odpowiedzialnie ich szukać. W sieci tego nie brakuje. A na mieście? Tak naprawdę zaliczenie kilku sklepów w różnych częściach miasta to cały dzień. Kto ma na to czas?

Gość gość
https://snowcity.pl - rewelacyjny sklep. Jak ktoś lubi buty na sportowo, to koniecznie warto poznać. Fajny wybór, ceny ok, promocjami sypią, dla mnie idealne :D

Gość gość
Espadryle Valentino kupowałam w formie repliki przez stronę www.dobre-repliki.pl i co do jakości to nie mam się do czego przyczepić. To jest kolejny sklep gdzie zamawiałam replikę i pierwszy raz jestem zadowolona z wyglądu, z uszycia, materiału i w ogóle obsługi. Krótki czas oczekiwania, towar dostarczany z Chin, gdzie mieszka kobieta która cały sklep w ogóle prowadzi.

Gość gość
Jeżeli chodzi o polskie marki warto spojrzeć na ofertę producenta bravomoda. Mają własny sklep internetowy https://sklep.bravomoda.pl/ z obuwiem damskim.

Gość torllla
Ja prowadzę taki sklep i odkąd podjęłam współpracę z agencją marketingową nakatomi coraz większa liczba klientów korzysta z moich usług. Rewelacja:)))

Gość gość
Merg wam coś mówi? W sieci o wiele bardziej się opłaca kupować buty - znacznie większy wybór, lepsze okazje, nie ma żadnych problemów z dopasowaniem butów, czy tam z rozmiarówkami. Ja lubię też to, że jednak w sieci szuka się szybciej, łatwiej - stacjonarnie to jednak wymaga mnóstwa czasu.

Gość gość
Bardzo lubię Merg. W zasadzie większość butów kupujemy u nich - na dobrych warunkach, zawsze fajne marki tzn. nie tyle najbardziej znane, co w dobrej cenie. Omijamy byle jakie miejsca, staramy się to dobierać rozsądnie i jak na razie - jest w porządku.

Gość vanessad5
Ja zazwyczaj dokonuje zakupów w sklepie https://pantofelek24.pl . Nigdy mnie nie zawiódł, świetny asortyment, wygodne i przesyłka do 24h! (serio jednego dnia zamawiasz drugiego odbierasz paczuszkę od kuriera Serdecznie polecam!

Gość misialala10
Jeśli mowa o damskich butach to na pewno na uwagę zasługuje sklep online STILI. Nie wiem czy któraś z Was już kupowała tam obuwie? Jeśli nie to serdecznie polecam, sama kupuję od kilku miesięcy i jestem megaaaa zadowolona. Przede wszystkim cenię sobie za wygodę i wysoką jakość. Mają bogaty wybór butów damskiego na każdą porę roku w pełnej rozmiarówce i co ważne ceny nie są wygórowane. Bardzo często pojawiają się także promocje, a jeszcze częściej korzystne rabaty :) Zaletą też jest sprawna realizacja zamówienia i równie zaskakująca szybka wysyłka :)

Gość Klara007
Dla mnie osobiście najbardziej sprawdzonym sklepem internetowym jest https://sklep.sizeer.com/ . Kupuje tam buty od wielu lat i nigdy nie miałam żadnych komplikacji. Polecam polować na przeceny, ponieważ często robią tam promocje, dzięki którym można kupić produkty po naprawdę opłacanych cenach ;)

Gość Marionka2
Myślę że w Deichmannie znajdziesz buty w rozsądnych cenach, można powiedzieć na każdą kieszeń, ja zwykle po sezonie np. letnim przeglądam tam promocję nawet do 50% można kupić buty nawet ze skóry na przykład sandały.

Gość Alunia311
ja kupuję od pewnego czasu często ze https://sport-zone.pl/ , mają oryginalne buty takich firm jak nike, adidas , new balance itd a ceny bardzo konkurencyjne ;) buty zamawiałam juz tam kilka razy i mogęp potwierdzić, ze jakościowo super.

Gość kashua
osobiście polecam sklep luxusowi ponieważ mają duży wybór butów takich marek jak: baldinini czy casadei. u nich kupiłam już kilka par pięknych szpilek i zawsze byłam zadowolona i z butów i samej transakcji.