Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dooit

nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość Dooit

jestem z facetem poł roku i kiedy jestesmy razem jest super ale kiedy nie widzimy sie jakis czas on potrfi o mnie po prostu zapomniec takie mam wrazenie.. teraz wyjechal do Egiptu na tydzien w nocy przysłal zdawkowego esmsa ze jest na miejscu i ze wszystko ok.potem przez caly dzien i noc nic..przedtem byłam w zwiazku z facetem ktory wiekszosc czasu byl za granica i dzwonil i pisal po kilka razy dziennie..czuje sie dziwnie i trace sens tego zwiazku przez takie sytuacje..przeciez esy nie kosztuja az tak duzo pieniedzy i czasu zeby nie mogl napisac.. moze powinnam to zakonczyc bo trace tylko czas na cos co nie istnieje tak naprawde..

Gość 23423423
Tak, powinnaś zakończyć. Widać, że facet po prostu nie myśli o Tobie.

Gość Dooit
ale kiedy jestesmy razem jest cudowny..to bardzo trudne

Gość Dooit
prosze napiszcie co o tym sadzicie..? potrzebuje obiektywnego spojrzenia z boku.

Gość ja jebeee
od kiedy smsy są wyznacznikiem tego, ze komus zalezy?! zadzwon do niego, pogadajcie, jak nie zal ci kasy w roamingu do egiptu. ja pierrrrdole..

Gość Dooit
chodzi o to ze to chyba ta osoba ktora wyjezdza powinna szukac kontaktu i tesknic z racji tego ze jest w obcym miejscu..nie wiem czy dobrze mysle.

Gość Dooit
esy nie sa wyznacznikiem ale prawie zupelny brak kontaktu..? ja mam problem z tym ze mysle ze jesli zadzwonie to bede sie narzucac albo przeszkadzac.. naprawde czuje sie zagubiona i w takich sytuacjach mam dosyc tego wrazenia ze to ja jestem bardziej zaangazowana