Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georginia801973

czy facet chce slyszec, ze kobiecie zalezy i ze ona go kocha?

Polecane posty

Gość georginia801973

Panowie, czy macie potrzebe taka, by kobieta od czasu do czasu (jak czesto,wlasnie?) mowila wam, ze jej zalezy i ze kocha? Czy te slowa nie maja dla was znaczenia?

Gość georginia801973
Panowie, halo?! Nie ma tutaj dzisiaj (jeszcze) zadnych mezczyzn?

Gość gdfger
Oczywiście że tak. Ale nie za często. Chociaż w dobrym, udanym związku możesz mówić to jak często chcesz i facet na pewno sie nie wystraszy.

Gość mój mąż lubi gdy tak mówię
do niego, to chyba oczywiste, że mężczyźni chca to słyszeć od kobiety, którą sami też kochają ...

Gość georginia801973
No dobrze, a gdy to jeden z poczatkowych etapow zwiazku? A facet w zasadzie sam od siebie nic nie mowi, ze mu zalezy. To czy kobieta moze/powinna powiedziec o tym pierwsza czy lepiej nie? BO moze jelsi on nie mowi, a kulturowo utarlo sie, ze facet zabiega itd, to moze on tego nie czuje? I lepiej, zeby kobieta nie robila z siebie idiotki:O??

Gość jedna taka jaa
a w jak krotkim zwiazku?ja jestem zakochana w moim facecie od pierwszego dnia...wiadomo zakochanie to tylko wstep do milosci...ale mi na nim bardzo zalezy on o tym wie bo ja go o tym z checia co jakis czas informuje, chociazby slowami wprost ze mi zalezy nas tej znajomosci...a on wtedy tez mowi, ze mu zalezy, zreszta on sam z sebie czasem powie, ze nie wyobraza sobie juz zycia bez mojej osoby.