Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nknfjgfnjgdndfg

Rostaliśmy się. On był DDA, zastanawiam się

Polecane posty

Gość mala smutna krolewna
"99% zwiazkow z DDA" czy Ty prowadzisz statystyki na ten temat, ze operujesz takimi danymi? Pewnie wiekszosc z Was nawet nie zdaje sobie sprawy, czym tak na prawde jest DDA i wypowiadacie sie na podstawie tego co uslyszycie w TV (bo tam zawsze mowia prawde :D) albo wlasnego widzimisie. Nie podoba mi sie Wasze demonizowanie ludzi z DDA a prawda jest taka, ze nie kazdy DDA konczy jako psychopata, alkoholik i brutalny oprawca. Ludzie z DDA przez to co przezyli sa znacznie bardziej wrazliwi na ludzka krzywde, ponad wiek dojrzali oraz chca brac odpowiedzialnosc za cale zlo tego swiata, ze tak powiem. Oczywiscie sa przypadki, ze ludzie pod wplywem doznanych cierpien zalamuja sie i sami wpadaja w uzaleznienie, ale to nie jest zadna regula. To tylko te rany,ktorych doznali sprawiaja, ze staja sie zlymi ludzmi. Ale kto w dzisiejszych czasach nie jest poraniony? Wiec nie rzucajcie tekstami typu "uciekaj od niego bo sama zwariujesz" oczywiscie partner/partnerka nie wyleczy nikogo z syndromu DDA, jedynie pomoc psychologiczna moze cos zdziałac, ale nie przesadzajcie na Boga, nie robcie z tych ludzi potworów!

Gość dotego gostka DDA
pracowałam z DDA przez 8 lat, dlatego wiem, co mówię. chociaż niektórym może się to nie podobać.

a co do autorki to taki troche z Ciebie pies ogrodnika. Rozstaliscie sie to daj mu zyc spokojnie.Dopiero przejrzalas na oczy jak inna Ci go sprzatnela sprzed noska? :) zycze temu chlopakowi jak najlepiej, fajnie, ze znalazl sobie kogos. Tobie radze to samo.

niewazne z iloma DDA pracowalas i co z nimi robilas. Szerzysz stereotypy i uprzedzenia. Obrzydliwe... fuuu...

Gość dotego gostka DDA
to nie są stereotypy, tylko szczera prawda. takie panie z kompleksem wybawcy też przerabiałam i zazwyczaj zostawała z nich wspomniana kupka nieszczęścia na psychotropach. DDA bez gruntownej, wieloletniej terapii BĘDĄ OPRAWCAMI, jak tylko zyskają odpowiednie ku temu warunki (pewność partnerki). nie dlatego, że tak chcą, ale takie mają wzorce postępowania, zaprogramowane w dzieciństwie i naturalnie będą je powielać. co nie zmienia faktu, że rozsądna, świadoma swojej wartości kobieta, powinna trzymać się z dala odDDA. zdecydowanie.

Gość tez DDA
do nknfjgfnjgdndfg. Jestem dziewczyną. Prawda jest taka że boję sie wielu rzeczy, że ktos mnie skrzywdzi bo w dziecinstwie wciaz bylam ofiarą. Często płacze. Nawet niektore filmy omija szeroko bo są smutne, albo boje sie.

Gość osobiscie odradzam..
Osobiście odradzam związek z DDA!! Byłam 2 lata z mężczyzna DDA po terapi był..niby gotowy na związek,ale nie da się!!! Mimo wielkiej miłości miał co jakiś czas swoje loty i rozstawał się, bo mu odbijało!! To mega huśtawka!! Nie da się tak żyć!!! :( ODRADZAM!!! TERAZ CIERPIE TYLKO!!! TEN ZWIAZEK MNIE ZNISZCZYL!!!

Gość nknfjgfnjgdndfg
Mała smutna krolewna - dlaczego pies ogrodnika? Cały czas mi na nim zależało a on mi złamał serce. I nadal mam w głębi serca nadzieję, że jednak sięzejdziemy. Kocham go i nie chcężeby był z kimś innym