Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camea32

Mam 32 lata i w marcu minie rok jak nie uprawiałam sexu

Polecane posty

Gość Camea32

:o nigdy nie miałam takiej przerwy, bo byłam w związku Panie Premierze :( jak żyć? :o Jak sobie radzicie?

Gość roxxtoure
ja mam 33 , nie uprawiałam sexu od dwóch lat , ciągle gonię za pieniędzmi , zajmuje się domem dziecmi ,mój mąż to obibok i leser więc wszystko spoczywa na mnie , nie mam w ogóle chęci na sex , z nim i z mikim w ogóle , sex jest gdzies na ostatnim miejscu w moim życiu ,a kiedyś byłam bardzo gorącą namiętną kocicą .Dziwne :(

Gość abdul wisimulacha
mam 27 lat i od 1,5 roku w zadnej nie bylem...chodze po scianach normalnie:/

Gość Camea32
Ja mam duży temperament i ciężko :(

Gość Camea32
Nie chcę przypadkowego sexu, a do związku ciężko jakiegoś inteligentnego znaleźć :o same pustaki. Biorę tabletki anty na obniżenie libido i nic :( CHCE MI SIĘĘĘĘĘĘ.

Gość nati81r
ja mam 31 lat, od kilku miesiecy bez seksu :( juz nie daje rady

Gość abdul wisimulacha
no to nie wiem co Ci doradzic jak mnie samego nosi:) staram sie o tym nie myslec dlugo pracujac po czym ze zmeczenia padam na twarz ale przychodzi taki weekend i krew mimowolnie odplywa tylko tam;)

dziewczyny jestem chętny, możemy się spotkać na kawie i obgadać temat. podajcie maila.

Gość Camea32
W tygodniu też o tym nie myślę, bo dużo pracuję ale jest weekend, tak jak teraz, leżę w łóżku ....:o Help ME, AJUTOOOOOOOOOOO :(

Gość abdul wisimulacha
camea 32 a moze jakis filmik by cie rozladowal? choc domyslam sie ze masturbacja juz spowszedniala...:/ rozejrzyj sie moze jest jakis sasiad w poblizu ktorego moglabys upolowac;)

Gość Camea32
:(

camea, ale jak w końcu kogoś dorwiesz to po takiej przerwie z gościa może nic nie zostać! :)

Gość Camea32
Redtube już mi zbrzydł :o

Gość Camea32
Jak się rzucę, to facet nie przeżyje :D Już mam różne scenariusze w głowie, co z nim zrobię :P

Witam was nie che wyjsc na jkiegos cwanika ktory sieje madre rady owszem pogoń za godnym zyciem, praca, obowiazki ograniczqja nas i zniechecaja do sexu, zniechecaja do poswiecenia wiekszej ilosci czasu dla partnera(ki) ale kochani na milosc boska na moim przykladzie mam 38 lat pracuje jako technik serwisu morskiego. Praca ciezka w stoczni po 12-15 godzin nieraz. Owszem wracajac do domu nirwz nie wiem jak mam na imie, moglbym isc spac i odpoczac ale, no wlasnie ale mam zone ktora kocham i wiecie co, gdybym poszedl poprowtu spac nadeszlaby rutyna. A chodzi o to by nam obojgu bylo milo w zyciu. Wiec wniosek- zbieram sie w sobie staram sie jak moge dbam o zonke a ona o mnie i cudownie nam sie w lozku uklada poza nim tez, kochqni moja rada dbajcie o siebie nawzajem a bedzie ok. Niestety troche wysilku potrzeba. Zycze wam szczescia i wytrwalosci. Kochajcie sie dzieciaki i szanujcie a bedzie ok .

Gość Camea32
kafe szwankuje :o

Gość abdul wisimulacha
to moze zarysuj nam po krotce niektore z akcji jakie zaoferowalabys temu szczesciarzowi:P

Gość Camea32
maxgdynia :o piszesz nie na temat ja nie mam z kim uprawiać sexu, więc o czym Ty gadasz? :o

Gość Camea32
Mam plan zrobić takiego loda, że będzie błagał o litość :) żeby przestać. Odkurzacz przy moich ustach, to nic ;) Sex na jeźdźca, 69, od tyłu i masaże ;) i tak przez calą noc.

Gość Camea32
Jak czytam niektóre blogi erotyczne, to uhuhuh, musze majtki zmieniać ;)

Gość Camea32
nie widzę postów :o

Gość olo789
a przepraszam, co to za temperament jak od roku czy od miesiąca nie macie faceta ? To jakiś absurd !!!