Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camea32

Mam 32 lata i w marcu minie rok jak nie uprawiałam sexu

Polecane posty

Gość Camea32
A co? Mam się rzucać na facetów? Zostaje masturbacja :) Czekam na tego "jedynego" ;)

Gość Missta
camea chodz na maila popracujemy nad moczeniem majteczek :-) jamcijestx@o2.pl

Gość Zdzichu, 68lat
mam sporo czasu i chętnie pomogę:)

Gość a anal tez lubisz?
czy nie?

Gość abdul wisimulacha
no nie powiem zachecajace te twoje opowiastki na temat akcji:) a z jakiego przedzialu wiekowego mialby niby byc ten twoj wybranek?? pewnie jakies normy estetyczne tez spelniac musi...

Gość pudli
camea rozbudziła zmysły i się zmyła!

Gość Camea32
Gotuję obiad :P Musi być w przedziale 30-36, inteligentny, który lubi słuchać muzyki barokowej, tak jak ja :) lubić teatr, kino i inne używki kulturalne :) i mieć poczucie humoru i klasę.

Gość Camea32
znowu nie widzę postów :o awaria trwa kilka dni :o informatycy pojechali na ferie szkolne?

Gość Camea32
kjihbuibiu

Gość Tomi'81
Witaj Camea32, ja tez zyje bez sexu juz od 5 czerwca 2012. Dobrze pamiętam ta datę ale od tego czasu nie mam kogoś stałego więc wole sie powstrzymać. Tez juz czasem wariuję i nie daje rady. Normalnie jakas masakra

Gość Camea32
Człowiek to jednak zwierzę :( i góruje nad nim popęd. :o Tomi :(

Gość Tomi'81
yhy, masz rację. To naturalne zachowanie a jak tego nie ma to i reszta się nie układa

Gość pudli
o nie, camea, mam 26 lat, i nie slucham muzyki barokowej. preferuje rock n' roll. nie przejde?

Pewnie że ludzie to zwierzęta! Fajnie że przychodzi wiek w którym kobiety zaczynają rozumieć popęd sexualny jaki mają mężczyźni, lepiej późno niż wcale Tylko poco w to mieszać jakąś muzykę barokową .;)

Gość a maz obibok i len nie moze
cie przetrzepac? jak sie leni to ma sily. w koncu chodzi ci tylko zeby zaspokoic jeezuuu roczna abste to mysle ze ci wiele nie potrzeba.

Gość Camea32
To fakt, po takim czasie, wiele mi nie trzeba :D 5 minut i multiorgazm :P A co masz do muzyki barokowej :P? Mąż nie może mnie przetrzepać, bo go nie mam :D czytajcie ze zrozumieniem.

Gość a u mnie było rok
potem 2wa a nagle liczę i jest już prawie 4y bez... 😭 szok!

Gość autorko a w pupe tez lubisz?
czy nie?

Gość lawyer
Zobacz Camea32 ilu masz chetnych juz! Masz juz mozliwosc zaspokojenia popędu ;)

Gość gość
Tomitamp... a po co masz sie powstrzymywac? Nie mowie ze masz co tydzien przyprowadxzac do domu kogos innego ale bez przesady... Odmawiac sobie sexu na rok lub dwa tylko dlatego ze nie masz stalego partnera? Znajdz sobie kolege do lozka kogos z kim spotkasz sie raz lub dwa w miesiacu. Sex jest zdrowy i bardzo potrzebny a z tego co wiem to zyjemy tylko raz... Mowi sie ze na starosc zalujemy nie tego co zrobilismy tylko tego czego nie zrobilismy

Gość tez 32
i cale zycie bez i jakos zyje, jak ktos nie bierze dragow to sie nie uzalezni, to na tej samej zasadzie dziala co wszelkie prochy, alkohol i fajki, palic tez nie pale chociaz podobno 90% spolecznetwa to palacze

Gość 28 lat i bez seksu od roku
W pazdzierniku bedzie rok jak zyje bez seksu. Ostatnio zaczelam sie z kims spotykac, mialam okazje, ale powstrzymałam się. Muszę komuś zaufać, żeby uprawiać seks. Da się żyć bez seksu, ale jest trudno. Nie masturbuję się, to są marne imitacje seksu.

Gość nn on
i pomyśleć że takie rzeczy zdarzają się jeszcze w XXI wieku w środku europy :( to nieludzkie :O

Gość gość
Mowicie, ze kobiety po trzydzistce maja duzy poped. Ja mam 21 i czesto musze sie masturbowac kilka razy dziennie. Inaczej bylabym nue do wytrzymania :). A faceta nie mam od pol roku... A bez milosci, uczucia nie wyobrazam sobie sexu :(.