Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wielki powrót Fikuśnej!

Polecane posty

Owszem,Wasza,ale na razie dalej piszesz bynajmniej nie jak szczęśliwa w związku kobieta. To,że Fiku nieraz pitoli 3 po 3,to inna sprawa; nie jestem jednak pewien,czy na wszystkie schorzenia najlepszym lekarstwem jest jad żmii ;)

nie powiem, mam nadzieję że wypali mój ostatni psikus, czasem trzeba być upierdliwą i namolną babą żeby komuś pomóc :)

"Owszem,Wasza,ale na razie dalej piszesz bynajmniej nie jak szczęśliwa w związku" ­ nie wiem, co ma szczęście w związku do zdrowego realizmu :P no chyba, że twoim zdaniem człowiek szczęśliwy = rzygający tęczą. ­ poza tym to fiku czepiała się mnie nie raz i nie dwa i to nie w ramach dyskusji nad problemem, tylko ot tak, w formie osobistych zaczepek. to tyle, jeśli już mamy być tacy prawi i sprawiedliwi 🖐️

Gość tfghbgfdfgh
"ale szukając partnera życiowego warto czekać na kogoś z kim będzie mi dobrze a nie rozpaczliwie rzucać się na pierwszego lepszego" xxx dokładnie, nie każda jest tak zdesperowana jak ty żabojadzie :D

Gość do tej .....
fiku nie znasz innego słowa niz tylko "bu " bo cały czas to powtarzasz ... czyżby to jakaś oznaka wtórnego analfabetyzmu ????

Gość fiku jak jestes upierdliwa
i namolna to nie dziwota, ze zaden cie nie chce :O

Gość fiku miku jest chora psychiczn
ie i dlatego taka jest.

Gość fiku ma predyspozycje
na seryjną zabójczynie, trzeba ją izolować... jak usłyszycie o zabójstwach przystojnych brunetów w Bydgoszczy lub okolicach to będzie to "Krwawa Fikuśna"

nie chce mi się czytać całego tematu, bo pewnie ciagle to samo jest wałkowane. Fiku ma obsesję, podobnie jak Ted Bundy (odsyłam do wiki). Strach się bać

Gość Nfjfnfk
Fikuuuuu !! Jestes taka monotematyczna! Wiesz czemu nie masz faceta? Bo jestes potwornie nudna!

a potrafisz wydać z siebie więcej dźwięków niż "BU!!!"??? Coś ciekawego, zabawnego?

może idź do psychologa, powiedz mu o swoich obsesjach, może to coś z dzieciństwa. Ciekawie jest dowiedzieć się o sobie czegoś nowego

Gość fikuuuu kochana
jak mu opiszesz jak owy mord będzie wyglądał w Twoim wykonaniu:P to sam Doktorek zapewne Ci powie-że kiedyś to był bardzo przystojnym brunetem;)!

Gość dlaczego chce mnie zabić?
jestem brunetem i nie zrobiłem nic złego;)