Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wielki powrót Fikuśnej!

Polecane posty

@FM: zastosuj metode prob i bledow, czyli pojdz chwilowo w ilosc i na 20 moze 1 bedzie ok.

Gość jakby tak przestawic te
literki to z Fiku, wyjdzie nam Ifka :classic_cool:

Lu, po dwóch dniach i nocach, poza tym ja mam takei szczęście, że jak już trafie an kogoś kto mi się podoba, to okazuje sie obcokrajowcem 😭

Gość Zuzanna Amelia & 20
Fiku - Co masz przeciwko obcokrajowcom ? Jakis przystojny bogaty angielski albo niemiecki milioner... nie chcialabys takiego ?

żabciu, to fakt, że wielu jest już zajętych, ale szukając partnera życiowego warto czekać na kogoś z kim będzie mi dobrze a nie rozpaczliwie rzucać się na pierwszego lepszego

"to, że za miesiąc, dwa czy trzy wróci do kraju, a ja nei szukam romansów" ­ pewnie ma tam żonę i dzieci :P ­ swoją drogą, kojarzycie tego czarnego amanta weroniki grycan? zawsze mi się wydaje, że on chce ją zabrać do swojego plemienia ...żeby mieli co jeść przez najbliższy miesiąc :D

"ale szukając partnera życiowego warto czekać na kogoś z kim będzie mi dobrze a nie rozpaczliwie rzucać się na pierwszego lepszego" ­ o święta naiwności :D ­ Pan Idealny nie istnieje, a przekonanie się o tym będzie cię dziewczynko bardzo, bardzo bolało :P

"żabciu nie czytam pudelka" ­ no i właśnie tym zdaniem udowodniłaś, że czytasz :D ­ "żaba a jak przetransportowac takie cos?" ­ może drogą morską? :D zawsze w sytuacji awaryjnej można ją zrzucić jako kotwicę :classic_cool:

"Żabciu, naiwnością jest w nic nie wierzyć, nie mieć żadnych marzeń ani ideałów" ­ eh, nie ma nic gorszego ode egoistów, którym się wydaje, że są idealistami. ­ idź pomagaj chorym dzieciom albo starszym ludziom, wtedy może te twoje idiotyczne problemy z brakiem faceta staną się relatywne mniejsze. ­

Żelek,z ciekawości spytam: jak Tobie idą poszukiwania (bo trochę mnie zakręciło,czy z K. doszliście do porozumienia w sprawie nierozdrapywania ran czy do pełnego porozumienia) że tak protekcjonalnie Fikuśnej udzielasz rad?

żabciu, nie tylko chorym dzieciom trzeba pomagać, ja pomagam ludziom, których spotykam na co dzień w swoim otoczeniu :)

"jak Tobie idą poszukiwania" ­ a czego ja niby szukam, bo nie wiem? ­ "czy z K. doszliście do porozumienia w sprawie nierozdrapywania ran" ­ do czego doszliśmy, to już wyłącznie nasza sprawa.

"a pomagam ludziom, których spotykam na co dzień w swoim otoczeniu" ­ a komu ostatnio i w czym pomogłaś? podaj 3 przykłady. ­ praca w domu się nie liczy, bo skoro mieszkasz z rodzicami to dbanie o dom to twój obowiązek.