Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohmygoshtom

co powinienem zrobic ?

Polecane posty

Gość ohmygoshtom

czesc ! zakochalem sie w niej z mojej klasy, mieszkamy w internacie ale oddzielnie. to byl byl dzien przed wigilia, gdy zadzwonilem do niej na skype, zaczelismy ze soba czesciej rozmawiac, a takze poznawac. po nowym roku, wyznala ze ktos pisze do niej jakis kolega ze szkoly, ale oczywiscie ona nie jest w nim zakochana ani nie chce byc z nim. jedynie to musiala zgodzic sie pojsc z nim na studniowke, bo bala sie ze bedzie miala problemy. sam nie wiem, zalowala ze nie poszla ze mna choc tak bardzo chciala. chcialem dowiedziec sie prawde czy czuje cos do mnie, odpowiedziala ze tylko 'bardzo malo'. moje serce padl jak kamien, nie moglem zasnac.. nie bawilem sie dobrze na studniowce, bylem bardzo zazdrosny, ze nie moglem normalnie pogadac z nia kiedy siedzial przy niej kolega. od razu poszedlem do pokoju, zmarnowalem 3 godziny. nie wiem co jej dolega, co kolega jej grozi? mowila mi to wiele razy ze ona nic do niej nie czuje, wierze w to. ale zrobilo mi zle po tym jak odpowiedziala .. czy powiniem zrobic tak aby moje uczucia do niej dotarly?

Gość ohmygoshtom
*ze ona nic do niego nie czuje*