Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukafero

czy duże stopy u dziewczyny ją dyskwalifikują i obniżają atrakcyjność ????

Polecane posty

Gość jukafero

?

Gość life is brutal........
jeżeli są NAPRAWDĘ duże to może nie dyskwalifikują ale na pewno obniżają atrakcyjność

Gość bkjblil
Ale co rozumiesz przez słowo "duże"? Dla mnie duże stopy to rozmiar powyżej 45.

Gość jukafero
takie 40 41 :)

Gość jukafero
takie 40 41 przy woście 175 :)

Gość 187 cm facet
Wysokie laski z dużymi stopami to nieproporcjonalne i obrzydliwe mutanty. Tak samo one brzydzą się niskimi facetami, więc nie widzę powodu byśmy my mieli nie dokuczać wysokim mutancicom.

Gość przeprowadź się z Chin
do Polski, a nie będziesz mieć takich problemów

Gość Duża stopa? i co z tego!
Ja mam duże giry i jeszcze z palcami powykręconymi od grzyba a mój facet skóre by ze mnie zerwał z pożądania. Jak jest to "coś", ta chemia między ludźmi to wszystko inne schodzi na drugi plan.

Gość popopopopoopopoppo545434221
leviatan pytalam ale nie odpowidziales piszesz ze jestes brunet ale maszs brazowe wlosy ciemno czy czarne?

Gość genetyk
Wielkie stopy, duże długie dłonie, długi nos, wielkie uszy. To jest komplet genetyczny od którego trzymam sie jak najdalej. Bo i charakterek przy tym paskudny.

Gość budunzczekolada
a czy obniza atrakcyjnosc u faceta dewotyzm?Bo nie sadze,ze pisze to kobieta.Nie ma to jak przesiadywanie na kobiecym forum..plaga sie zalegla:P

Gość vchduyd
Pffffff, co za głupota. Czy krótkie nogi, czy rzęsy, rzadkie włosy kogoś dyskwalifikują? Nikt nie jest idealny, każdy ma wady jaki i zalety. wazne aby były zadbane

Gość hhhjkhjk
ja mam 176 i 40,5, i to jest normalny rozmiar, a te wszystkie co mają 36, 37 to zwykłe karakany nie sięgające mi nawet do brody, pisza bzdury na forach a same pakują sobie 15cm szpile by mi dorównać, ale nóg jak u kruciaka sie nie wydłuż niestety

Gość izusia.87
ja mam 40 i nigdy nie miałam problemów z tego powodu,znajomi mówili ze nie widac żebym miała taką stope dużą a to dla tego że wybierałam takie buty zeby byly zgrabniutkie nie jestem wysoka bo mam 167 cm ale mam tez niższe koleżanki które tez maja 40 i jakoś im to w życiu nie przeszkadza:)

Gość bezimienna_
ja mam 173 i stope 40/41 nigdy nie mialam kompleksow z tego powodu, tylko problem z kupieniem fajnych butow:)

Gość lilka3232
Ja mam numer 42 , rzeczywiście jest problem z kupnem fajnych butów. W sklepie http://1but.pl/tag/buty,duze,rozmiary znalazłam ostatnio w końcu coś dla siebie. Nie uważam, że duże stopy obniżają moja atrakcyjność.:)

Gość gość
ja mam 176cm i nr buta 42, ale jak schudne to bede miec 41. Nie uwazam, ze to mi umniejsza moja atrakcyjnosc. Polecam buty z Zalando, tam maja duze rozmiary i buty naprawde fantastyczne. Ja zaopatruje sie w obuwie tylko tam :)

Gość gość
ja mam 175 cm i nr 38, chyba jakaś dziwna jestem...

Gość gość
nie jesteś dziwna, jesteś idealna- wysoka i małe stópki mmmmr

Gość suzan
ja też mam 172 i rozmiar 37/38. małe dłonie i jestem szczupła. W Polce kobiety mają duże stopy, ja się cieszę, że mam taki rozmiar bo faktycznie duże stopy nie są atrakcyjne. Mam koleżankę, takiego mamuta, ma może z 185, jest taka ubita, gruba wręcz i wielka a stopę ma chyba 45... gdy zdjęliśmy buty i moje leżały obok jej to aż mnie wzięło obrzydzenie... giry większe od mojego taty. Kobieta powinna być filigranowa no ale na to nie ma się wpływu więc na pewno nie będziecie ideałem ale jak to się mówi, każda zmora znajdzie swojego amatora.

Gość Blondynka1998

Ja mam rozm. 42.5/43 przy wzroście 181cm.

Problemu z mężczyznami nie mam, wręcz jest ich za dużo.

Choć ostatnio usłyszałam tekst od jednego z nich, że faceci wolą małe stópki, a ja mam duże🤣:classic_wink::classic_wink:

Już szukałam klinki operującej stopy, bo moze by tak palce uciąć.

Dobra, tylko żartowałam.

Jeśli potrafisz uwodzic dobrze faceta, to rozmiar nogi nie ma znaczenia

Gość z miasta Katowice

kobiety z długim nosem i dużymi stopami są dobre w lózku, sprawdzone🙋🏻‍♂️

Gość Gość  gosc
Dnia 22.01.2013 o 17:19, Gość hhhjkhjk napisał:

ja mam 176 i 40,5, i to jest normalny rozmiar, a te wszystkie co mają 36, 37 to zwykłe karakany nie sięgające mi nawet do brody, pisza bzdury na forach a same pakują sobie 15cm szpile by mi dorównać, ale nóg jak u kruciaka sie nie wydłuż niestety

Zazdrosna 🙂