Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość davae24

jak znależć dziewczynę ?

Polecane posty

Gość davae24

jak znależć dziewczynę ? bo w sumie próbowałem trochę w internecie ale wszystkie zawsze mają mnie tam w dupie co bym nie powiedział to każda mnie olewa i to zazwyczaj już na starcie , a co do w realu to nie umiem , nieśmiały dość jestem i w ogóle nie wiem co gadać itp. Ogółem to mam 21-lat studiuje.

Gość davae24
w sumie to nigdy nie miałem dziewczyny

Gość Prawiczek 2013
Odłóż sobie lepiej kaskę na dziwkę, bo Polki to mają gdzieś takich jak TY, ja mam 22 lata i też nie mogę znaleźć dziewczyny, więc sobie chociaż do takiej za kasę pójdę.

Gość davae24
nie chodze na dziwki bo to strata kasy

Gość davae24
spróbuje , ale się wstydze jakoś zazwyczaj ie wiem co powiedzieć itp. , poza tym w grupie czyli tzw. socjal czyli wśród większego grona na ogół nie jestem za super wyróżniający się itp. i ie buduje przez to sobą za dużego zainteresowania bo na ogół nie wiem co powiedzieć i się wstydze. a co do Prawiczek 2013 - nie opłaca się chcesz przepierdolić powiedzmy 200 zł w 1h starta kasy póżniej te... nie chce uzywac przekleństw zarabiają na takich jak ty i ja i innych więc nie można się dawć

Gość tylko nie szukaj na takich
sympatiach bo to nie ma sensu. Tam siedza same wielkie damy co szukaja kasiastych albo jakies paskudy ktore uwazaja sie za nie wiadomo kogo. Jak by chociaz byly inteligentne.

nie musisz sie wyróżniać, przeciez te dziewczyny tez się nei wyróżniają (zakładam że nei będziesz startować do najładniejszej na roku), po prostu zagadaj, o studiach, filmie, czymkolwiek, podryw koleżeński to dla ciebei najlepsza opcja :)

Gość IMO12391
davae24 "jak znależć dziewczynę ?" &3173 Wygląd, ewentualnie kasa. Tyle w temacie. :classic_cool:

Gość pół_PRAWICZEK
ta fikuu weź ty rad nie udzielaj jak sama jesteś dziewicą i to w dodatku masz nierówno pod sufitem.

Gość mam to samo pyatnie ale
jak znaleźć chłopaka ? Mam ten sam problem,chciałabym poznac fajnego chłopaka ( nie musi miec grubego portfela,nie musi byc modelem ) normalnego chłopaka . Ja 19 lat - uze się,jestem w klasie maturalnej i tez jakos nie mogę nikogo znaleźć :(

Gość rlimnv
po prostu nie wybrzydzaj tak hehe

Gość rlimnv
mam to samo pyatnie ale - to przestań chcieć fajnego i normalnego tylko jakiegokolwiek

Gość davae24
w sumie posłucham chyba rad fikuu mikuu , a co do rad tych co piszą że tylko za kase lub itp. to wolałbym w takiej sytuacji nie mieć żadnej , może było by to smutne , ale nie lubie jak ktoś mnie wykożystuje

Gość IMO12391
davae24 "a co do rad tych co piszą że tylko za kase lub itp. to wolałbym w takiej sytuacji nie mieć żadnej , może było by to smutne , ale nie lubie jak ktoś mnie wykożystuje" ­ Bo to JEST smutne, ale duża liczba mężczyzn "myśli", że jak kupią 'względy' samicy, to ta jest ICH...nie ich pieniędzy. :D

Gość fdzsrawsrgf
njgyrtutucv

Gość davae24
IMO12391 - tylko oni na ogół kupują względy bo chcą sie dowartościować również sami przed sobą , że dadzą kase i ta panna przez jakiś czas będzie z nimi będzie nimi zainteresowana tak to działa.

Gość prawiki są tutej
obudziłeś się stary z ręką w nocniku. 21 lat i takie pytanie zadajesz.

Gość davae24
co w tym pytaniu niby takiego ??

Gość fdzsrawsrgf
bcvb

Gość ljkkjjklkjlkl
Kwestia jakie masz oczekiwania do dziewczyny. Jesli lubisz tak jak ja biseksualne, chetne na trojkaty i wysokie (bo jako facet mam ze 185 cm), o mniejszej wadze niz Ty to mozesz miec problemy - zwlaszcza, ze ja lubie jak dziewczyna umie dodawa(c(to nie zart, czasem sa takie, ktore nie potrafia, a uroda na nic sie wtedy dla mnie zdaje). Takie dziewczyny to rzadkosc.

Gość ljkkjjklkjlkl
Bo niestety coraz wiecej Polek jest po prostu gruba. Jesli jednak jak wielu(wiekszosc) facetow wolisz niskie i w miare szczuple, oraz nawet stricte hetero to masz bardzo duze szanse. Wystarczy, ze sie rozejrzysz dookola, zaczniesz chodzic tam gdzie mozesz znalezc swoj ideal dziewczyny. Pamietaj takze, ze Polka predzej uschnie z tesknoty niz zaproponuje Tobie wyjscie gdziekolwiek(to nie Francuzki) - dlatego tez musisz odczytywac ich znaki. Do tego pol sukcesu to bycie dowcipnym, sam musisz zaczac niestety czesto rozmowe...

Gość dave45
ja jednak bardziej niskie i szczupłe, a co do rozpoczęcia rozmów itp. to zazwyczaj kiepsko często nie mam pomysłu co powiedzieć nie mam za duzej kreatywności w takim gadaniu na żywo niestety ;/

Gość dave45
mnie raczej interesują nie za wysokie i szczupłe , a co do rozpoczęcia rozmów to nie jestem najlepszy w gadaniu na ogół nie mam pomysłu o czym powiedzieć ,dość małą mam kreatywnść w gadaniu niestety ;/