Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie nie zaprasza kazdeg.

podobam wam sie? ladny mam kolor wlosow?

Polecane posty

Gość Darass
na cholerę chcesz na siebie zwracać uwagę za wszelką cenę, bo za takimi kudłami każdy się ogladnie, ale nic poza tym ogólnie nie lubię takich lasek.

Gość Ty wielbiciel po co podnosisz
aaa Pan Ciekawski:D

Gość Adamossos
Ta z lewej wyglada na super laskę

Gość a to różnieeeeeeee
weź ty sobie chociaz te brwi kredką narysuj i przestań je depilować idiotko

Gość Robertooooo
@autorko mam nadziej, ze nie bedziesz miala do mnie zalu...:) ale mnie sie skojarzylo od razu po obejrzeniu zdjecia "PIEKNA I BESTIA" :)

Gość hahaha25lat
Ja to bym Ci nawet do buzi nie dał:D Ale koleżanką na kawę chętnie bym zaprosił:)

Gość chwilowa zmiana ,,,,
powiem tak bez brwi wyglądasz jak manekin włosy fruzura niezbyt ciekawa , nie w moim stylu taka raczej dla starej baby ... kolor w miarę ok - oczywiscie nie wszystkim się podoba Jak dla mnie Twój typ urody dość średni , ALE WYGLĄDASZ NA MIŁĄ DZIEWCZYNĘ :) Jak zmienisz trochę fryz i coś z tymi brwiami to będziesz ładniejsza :) pytanie do wielbiciel 70 B, czy naprawdę lubisz 70 B ???? czy tylko taki masz nick ????

nie dołujcie dziewczyny .. widać po fotce że ma dobry charakter .. ta obok ładniejsza jest ale bardziej złośliwa i wredna a autorka fajniejsza od tamtej znam sie na ludziach ....mówię wam że tak jest .. jest miła

do aoturki widać że Jesteś chyba wysoka a pisali tu na kafe że wysokie lubią mężczyżni więc masz duże szanse .... a jako symaptyczna fajna znajdziesz kogoś lub już masz ....:) zrób sobie delikatną grzyweczke na bok .. włoski trochę wypsrostować kolor może ten lub inny i będzie oki do wielbiciela - myślałam że na kafe są tylko wielbiciele D i wzwyż .. a ja mieszczę sie w twoich okolicach , więc pocieszenie dla każdego jednak czasem na kafe jest ...dziekuję .

Gość pruuunelka
Kochana, zapuść brwi i podkreślaj je cieniami albo kredką skoro nie chcesz robić henny. Przy tak wyrazistym kolorze włosów jasne brwi wyglądają słabo. Inna sprawa, że ten kolor nie bardzo do Ciebie pasuje. Ale gdybyś zadbała o brwi, to byłoby o niebo lepiej.

Gość oczywiście zadnemu medrcowi
z kafe nie przyszlo do glowy ze to foto to prowo i ktos je zlosliwie wkleil zeby cisneli po dziewczynie? byc moze wlasnie ta przyjacioleczka ktora wygina sie obok rudej?