Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mążciota

mam problem z mężem

Polecane posty

Gość mążciota
ja jestem osobą, która lubi działać, lubię mieć zrobione wszystko i dobrze, a nie po łebkach i mnie tak to wkurwia, że mam w sobi enieraz taki pozom agresji że byłąbym mu w stanie wtłuc

Gość grrrr2
mój pieprzy wciąż o numizmatyce, ba...nawet wydaje sporo kasy na zbiory, ale połamane stołki kuchenne nie wadzą.

Gość grrrr2
Najgosze jednak w tym wszystkim jest to, że w rozmowie z innymi jawi się jako super macho, udaje cwaniaczka, a w rzeczywistości jest dupą wołową. Brak faceta na dłuższą metę jest nie do zniesienia. Za tym idą konflikty, nieporozumienie w lóżku i oddalenie.

Gość mążciota
mój kupuje nowe sprzęty i mi mówi, że jak sprzeda stare to dołoży z 300 zł i mu się zwróci i muszę go pilnować, bo mi raz odwalił taki numer, że jeden aparat kupił a drugiego nie sprzedał........ja oszczędzam jak mogę, a on tak lekką reką puszcza;

Gość mążciota
no właśnie; teraz mogę powiedzieć o nim że ma dobre serce i jest dobrym człowiekiem; ale nie wiem czy dla mnie jest facetem dalej....

Gość mążciota
j

Gość Ewka83
Dziewczyny czytam te wasze wypowiedzi i plakac się chce . Czy ciotowaty oznacza ze zły? To wola niektóre z Pan mieć pijaka który kasę będzie zostawiał w barze lub choleryka na którego widok będziecie drżały ze strachu ze wam wpierw.... lub dzieciom przynajmniej macie spokój docencie to!

Gość mążciota
f

Gość szczerość rządzi
Nie czytam wszystkiego bo mi się nie chce. Założe się że przed ślubem był taki sam tylko byłaś nim zauroczona. Powiem tylko widziały gały co brały i to nie tylko do autorki... Najpierw biorą a potem narzekają...

Gość mążciota
chyba nikt nie chce miec pijaka, boksera, despoty; to że nie są najgorsi, nie oznacza, ze nie mogliby być lepsi; tego właśnie nie lubię - bylejakości; mam się cieszyć tego, że nie jest najgorszy? wystarczy siępostarać żeby byc lepszym, tylko trzeba chcieć

Gość autorce sie w dupie przewraxca
chyba ma za dobrze i sie jej nudzi w zyciu, stwarza sobie wyimaginowane problemy. chyba ci brakuje zeby ci facet w morde jebnal. chcialabys takiej rozrywki?

Gość mążciota
przed ślubem byłam z nim 8 lat więc raczej zauroczenie nie wchodzi w grę i w łóżku też było inaczej; po prostu po śłubie całkiem zdziadział

Gość Ewka, pomiędzy
facetem-pizdą a facetem-macho jest jeszcze cały środek, wiesz? tak zwany: normalny facet, z kręgosłupem i jajami.

Gość Klementynka............
Mój to od strony remontów, zakupów, sprzątania jest ok.Jest bardzo pracowity. Ciapą jest w sprawach papierkowych, urzędowych no i łóżkowych też. Nic nie potrafi załatwić. Koszmar. Wszędzie mnie wysyła i szczyci się , ,,że gdzie diabeł nie może to pośle babę". Raz przyprowadził kolegę, następnego ciapę , któremu firma nie chciała wypłacić wynagrodzenia. Oczywiście mnie tam wysłał, bo ja wszystko załatwię , a chłopu trzeba pomóc. Załatwiłam, ale kolega koledze itp i się rozniosło, że nikt sprawy nie załatwi lepiej niż ja. Robię więc teraz za Punkt Obsługi Klienta. Temu napisz, temu doradź...

Gość do Ewka
a czy istnieją tylko te dwie skrajności ? Nie ma facetów zdecydowanych, z inicjatywą, zaradnych ale też szanujących kobietę i oddanych jej ? Są. Mój ojciec taki jest :P Ja tez mam ciapciaka, często muszę mordę pruć żeby wywalczyc co nasze, a ta pipka to tylko buzia w ciup i udaje, że go nie ma. Ja jestem porywcza, energiczna, seks też lubię szybki i konkretny, a ta moja ciapulinka to by sie miział godzinami zamiast przejść do rzeczy. Kuźwa, chyba mi niedługo jaja wyrosną.

Gość Ewka, pomiędzy
"chyba ci brakuje zeby ci facet w morde j**nal. chcialabys takiej rozrywki?" Kolejny taki żałosny głos. Pewnie właśnie taka peezda męska się odezwała, co tylko cały dzień na kanapie, przed tv i narzekać tylko, ewentualnie przy seksie się ożywić, a i to marnym :O

Gość nie cche juz wiecejj dzieciii
z

Gość mążciota
d

Gość Anastaszia
"Przynajmniej macie spokój, doceńcie to!" I macie odpowiedź dlaczego faceci to śmierdzące lenie - bo inne kobiety to akceptują, a nawet cieszą się "bo mógłby być gorszy". Makabra, zamiast szukać osoby z którą będzie się szczęśliwym, to baby szukają "byleby nie bił i nie pił, resztę ZNIOSĘ".

Gość mążciota
'ciaptulinka' - ale fajne

Gość mamatakasobie
Jak chce takiego meza ciote.... kochajacy, siedzi w domu z zona... Moj siedzi po.pracy w barze. A do pracy chodui po to zeby mial potem za co siedziec w tym barze. I co mam powiedziec. Wam narzekajace na mezow "cioty" przydalby sie na jeden dzien jakis alkoholik slbo macho.

Gość Klementynka............
Ale jak mnie ktoś obrazi to cios ma mocny . Jak jednemu przywalił to karetka go zabierała. To też mnie trochę martwi...

Gość mążciota
g

Gość mążciota
mój by udał że nie widzie i nie słyszy jak mnie ktoś obraża; a jakby mnie obrażał/pił/bił to nie byłby moim mężem; nie rozumiem kobiet które się na to godzą; nie chcecie mieć lepszego życia?

Gość nie cche juz wiecejj dzieciii
ale ciezko popznac kogos kto bedzie nam odpowiedal we wszytkim. czlowieka i tak poznaje sie po jakims czasie.

Gość mążciota
po co wam taki mąż który was obraża, poniża, przepija pieniądze? nie rozumiem tego; nie lepiej byc samotnym>?

Gość do Ewka
"przydalby sie na jeden dzien jakis alkoholik albo macho " - no średnio by się przydał, bo już pierwszego dnia wywaliłabym go z chałupy za szmaty. Wy nie czujecie chyba o co chodzi, że podajecie ciągle jako przeciwwagę jakichś patologicznych kolesi z problemami. To przecież nieprawda, że nie ma nic pomiędzy ciapciakiem a chlejusem skoorwysynem, nie ? :O

Gość mążciota
no właśnie, ciężko poznać ideał, a i tak po latach okazuje się że troche inaczaj coś wygląda niż wcześniej; mnie jeszcze wkurza to, że jak rodzice go o coś proszą oto znajduje czas i robi od razu

Gość szczerość rządzi
To jak wam źle to weźcie rozwód a nie płaczecie. Widocznie jednak wam odpowiada takie życie. Bo skoro jesteście takie zaradne to po co wam faceci? A może wy lesbijkami jesteście i szukacię dziury w całym?

Gość kaska2112
Autorko wspolczuje! Moze podzialaj na niego jakims szantazem? On ma lenia w dupie! Wcale nie musi byc ciotą. Nie chce mu sie, tak go przyzwyczailas, i tak teraz masz, jemu jest wygodnie. Moj maz wrecz uwielbia cos robic, nigdy nic nie jest idealnie, wiecznie musi coś przykrecac, naprawiac, udoskonalac. Tak wiec dom mam wyszykowany na maxa, a teraz wzial sie za robienie piętra. Spedza tam kazdy wolny czas. Jak nie dom, to samochod, ale zawsze cos musi robic, nie lubi siedziec na kanapie. Powiedz swojemu, ze jezeli nie wezmie sie do roboty, to nie bedziesz z nim rozmawiac i koniec kropka. Kazdy niech zyje dla siebie, bo tego sie nie da tolerowa. Skoro ja sprzatam, gotuje, piore, prasuje ciągle, to on niech chociaz czasami robi męską robotę.